Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, după calificarea în finala Cupei României: ”Tot respectul pentru aceşti jucători! O mare bucurie pentru oraş”

Ioan Ovidiu Sabău, după calificarea în finala Cupei României: ”Tot respectul pentru aceşti jucători! O mare bucurie pentru oraş”

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Cluj s-a impus, joi seară, împotriva celor de la UTA Arad, scor 1-0 (1-0), pe teren propriu, în semifinalele Cupei României, ediţia 2022/2023.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către Dan Nistor, în minutul 41, din lovitură de la 11 metri.

Ioan Ovidiu Sabău, în faţa primului trofeu din cariera de antrenor

Ioan Ovidiu Sabău şi-a felicitat jucătorii după victoria cu UTA şi consideră că accederea în finala Cupei României este una pe deplin meritată.

  • Finala dintre U Cluj şi Sepsi se va disputa pe 24 mai, la Sibiu.

”(n.r - Jocul nu v-a mulţumit) Nu, aşa este. Mă aşteptam, veneam după jocul de la Mediaş, foarte greu, efort. A treia zi am jucat, ei au avut o zi în plus, iar lotul lor este mult mai numeric. Pot face două echipe. Nu mi-a fost uşor. Tot respectul pentru aceşti jucători. Foarte încărcaţi, au tras de ei şi până la urmă au obţinut această calificare. Până la urmă, cred eu meritată.

Extraordinară, extraordinară. Chiar în acele momente grele, când echipa suferea clar, era împinsă în 16 metri destul de greu. Dar eu cred că ne-am descurcat bine, am stat bine în faţa mingii. Am schimbat şi sistemul la un moment dat. Au apărut şi accidentările şi a trebuit să improvizez.

Am jucat un 3-5-2 sau 3-5-1-1. Dar, totuşi, o performanţă, cred eu, pentru jucători, pentru mine. Cred că o mare bucurie pentru oraş, pentru cei care iubesc această echipă.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după meci, conform primasport.ro.

Ultima dată când Universitatea Cluj juca o finală de Cupa României se întâmpla în 2015, când avea să piardă fără drept de apel împotriva celor de la FCSB, scor 0-3.

VIDEO: Rezumat U Cluj - UTA Arad 1-0

 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare