Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - FC Botoşani 1-0: „Trebuie să ne calificăm în play-off!”

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - FC Botoşani 1-0: „Trebuie să ne calificăm în play-off!”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a câştigat duelul cu FC Botoşani, scor 1-0, în Superliga României.

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după victoria cu Botoşani

La finalul meciului de la Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile şi spune că echipa sa trebuie să rămână focusată petru a obţine calificarea în play-off. În meciul decisiv din etapa următoare, U Cluj va întâlni FC Voluntari, iar o victorie ar însemna calificarea în play-off.

„E un progres, suntem acolo, aproape. N-ai cum să nu apreciezi astfel de oameni, care vin în tribune. Au fost incredibili. Acum, ne putem bucura câteva zile şi să pregătim liniştiţi jocul viitor, care e decisiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, suntem acolo, în cursa pentru play-off.

Trebuie să pregătim jocul următor. N-am putut să stăm relaxaţi, parcă şi cei din tribune se uitau la meci nu ca suporteri, ci ca specialişti, era tensiune, să nu fie nicio greşeală. 

Nu (n.r. nu ştie când a fost ultima dată U Cluj în top 6 la finalul unui sezon). Înseamnă că toţi cei care suntem aici progresăm.

Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură. Nu sunt copii, sunt jucători cu experienţă, care înţeleg care fără victorie, sau egal posibil, dezamăgirea ar fi mare.

I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi şi, dacă nu te califici… Sper să nu se întâmple. Cred foarte mult în aceşti jucători, e o perioadă în care trebuie să-i refac din punct de vedere fizic. Nu trebuie să ne mulţumim cu ce am obţinut până în momentul de faţă şi să ne calificăm în play-off”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu clujfc botosani 

viewscnt
Articole similare