Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - UTA 1-3: „Joacă foarte modest, e o situaţie greu de gestionat!”

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - UTA 1-3: „Joacă foarte modest, e o situaţie greu de gestionat!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a fost învinsă de UTA Arad, scor 1-3, în Superliga României.

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după înfrângerea cu UTA Arad

După meci, Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile. Antrenorul clujenilor este nemulţumit de anumiţi jucători de la care avea alte aşteptări.

„Clar că sunt cinci meciuri şi patru înfrângeri. Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e uşor. Anticipam că vor apărea şi astfel de situaţii. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate. Este adevărat că în momentul de faţă sunt jucători foarte importanţi care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest. Aşteptările sunt mari şi ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupaţi de jocul lor. 

Da, e o situaţie greu de gestionat, dar cu oameni maturi şi înţelepţi vom trece peste. Trebuie să ştim unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă. Echipa nu a stat nici în Alex Chipciu, dar nici în Dan Nistor. Sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult, iar atunci când sunt foarte concentraţi sunt nişte lideri şi pot să facă diferenţa.  

În momentul de faţă, mulţi jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor. Am primit nişte goluri uşoare, am schimbat la pauză, dar jucătorii pe care i-am introdus nu au venit cu un plus”, a spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu clujuta 

viewscnt
Articole similare