Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău era dispus să se retragă din antrenorat la finalul acestui sezon. ”Aşa am spus!”

Ioan Ovidiu Sabău era dispus să se retragă din antrenorat la finalul acestui sezon. ”Aşa am spus!”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-0 (1-0), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 8-a a play-out-ului din Superligă.

Ioan Ovidiu Sabău, după victoria contra Chindiei: ”Mă simt uşurat că mi-am îndeplinit obiectivul”

În urma acestui succes, Universitatea Cluj şi-a asigurat, matematic, prezenţa şi în următoarea ediţie a Superligii.

”Studenţii” au terminat etapa pe locul 11 (locul 5 din play-out), cu 30 de puncte, peste FC Botoşani (28), UTA Arad (22), Chindia (22), Argeş (21) şi CS Mioveni (11).

Sunt foarte fericit în momentul de faţă, chiar dacă poate nu se vede. Am o satisfacţie că mi-am asumat acest obiectiv greu în momentul în care am preluat echipa şi e normal că te simţi uşurat când l-ai îndeplinit.

Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos.

Jocul, aşa cum am anticipat, a fost unul greoi. Au reuşit să facă superioritate numerică la mijloc până când am reuşit să ne reorganizăm. Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul renunţ la cariera de antrenor.

Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros şi că am făcut fericiţi suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniţi”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, imediat după meciul cu Chindia.

VIDEO: Rezumat U Cluj - Chindia 2-0

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu cluj - chindia 

viewscnt
Articole similare