Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău nu îşi iartă jucătorii după înfrângerea cu UTA Arad. Discursul unui antrenor nemulţumit

Ioan Ovidiu Sabău nu îşi iartă jucătorii după înfrângerea cu UTA Arad. Discursul unui antrenor nemulţumit

U Cluj

Comentarii

Formaţia UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Cluj, în etapa a doua din play-out-ul Superligii.

Ioan Ovidiu Sabău nu îşi iartă jucătorii după înfrângerea cu UTA Arad. Discursul unui antrenor nemulţumit

Golurile au fost marcate de Postolachi (23) şi Milosevic (26).

În minutul 48, Gomes a marcat pentru Universitatea Cluj, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, după consultarea VAR.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universităţii, s-a arătat dezamăgit de prestaţia clujenilor.

”În primul rând, adversarul nostru şi-a dorit mai mult, s-a pregătit mult mai bine pentru acest meci, noi am fost destul de timizi. Pentru mine, dar şi pentru alţi antrenori, este foarte greu să îi facem pe jucători să-şi dorească mai mult. 

Am arătat şi noi, ca şi UTA, atunci când ne era teama că putem retrograda, am avut rezultate bune. Am început să ne considerăm mai buni decât suntem şi am uitat că noi am obţinut rezultatele având o atitudine bună şi pregătindu-ne foarte bine. Din punct de vedere moral ne-am dorit foarte mult şi nu ne-a fost teamă de eşec. 

Clar, astăzi UTA a fost mult peste noi. Ne-am prezentat foarte modest, s-a văzut acest lucru, mai ales la început când UTA nu ne-a pus probleme. În loc să atacăm poarta, noi nu ne-am asumat, s-a văzut timiditatea, lipsa de încredere. 

Eu cred că încă nu au înţeles că putem mai mult, că trebuie să ieşim din acea zonă de confort, să avem continuitate în rezultate, dar şi în evoluţii şi atitudine. Avem aceste meciuri bune în care ne pregătim bine, după care intervine această relaxare de neînţeles, efectiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv şi echipele toate sunt acolo, chiar şi Mioveniul. Nu am înţeles de ce vrem să ajungem într-o situaţie aşa de critică, unde ne este foarte greu. Eu cred că am jucat bine în anumite momente şi am câştigat respectul. 

E de la mental, adică, ai meciuri bune, arăţi foarte bine şi acum te prezinţi aşa. Eu îi pregătesc, eu fac schimbările şi îmi asum, dar cred că trebuie să facem ceva diferit”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Tot sâmbătă în play-out se mai joacă meciul FC Hermannstadt - FC Botoşani, de la ora 17.00.

Afla mai multe despre: u clujuta aradioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare