You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, resemnat după ce ”U” Cluj a ratat participarea în Europa: ”Suntem foarte dezamăgiţi”

Ioan Ovidiu Sabău, resemnat după ce ”U” Cluj a ratat participarea în Europa: ”Suntem foarte dezamăgiţi”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a ratat calificarea în sezonul următor al Conference League, după ce a fost învinsă, la loviturile de departajare, de Universitatea Craiova.

”Per total un joc bun, nişte ocazii destul de importante. Am avut încredere, am avut posesia. Puteam să încheiem jocul în minutul 88 la ocazia lui Vali Gheorghe, apoi facem acea greşeală de la penalty şi egalăm. Penalty-urile apoi....

Încercăm să ne revenim şi mergem înainte. E dezamăgire mare, toţi suntem afectaţi. Anul trecut am pierdut Cupa la penalty-uri, acum am ratat şansa de a scrie istorie şi a juca în cupele europene. Nu e chestie de superstiţie, dar nu am vrut să privesc penalty-urile.

În unele momente am făcut meciuri bune, părea că avem identitate ca joc, ca posesie. Am fost la un pas să ne calificăm în play-off. Nu am reuşit să jucăm finală de Cupă pentru că am luat gol la final.

Nu e bine să iei decizii la cald. Mâine vom avea discuţii, vom vedea cine va rămâne, cine va pleca. La el nu se mai pune problema (n.r. Daniel Popa), a plecat (n.r. la FCSB). Trebuie să vedem cine face faţă nivelului şi poate rezista presiunii.

Pentru mine este un eşec. Obiectivul a fost ratat şi suntem foarte, foarte dezamăgiţi”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după Universitatea Craiova - U Cluj.

Afla mai multe despre: u clujcraiova 

viewscnt
Articole similare