Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, sfat pentru elevii săi după Hermannstadt - U Cluj 1-1: „Trebuie să te stăpâneşti, sper să analizeze!”

Ioan Ovidiu Sabău, sfat pentru elevii săi după Hermannstadt - U Cluj 1-1: „Trebuie să te stăpâneşti, sper să analizeze!”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a terminat la egalitate duelul din deplasare cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

Prima reacţie a lui Ioan Ovidiu Sabău după Hermannstadt - U Cluj 1-1

Imediat după meciul de la Sibiu, Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile. Antrenorul de la U Cluj şi-a felicitat elevii pentru punctul obţinut în deplasare, dar le-a atras atenţia cu privire la gestionarea anumitor momente nervoase.

„La final s-au încins spiritele după ce s-a înscris golul. Au fost nervi, se mai întâmplă. Mai mult s-au împins. Îmi pare rău că Piţian şi Mitrea au luat roşu. Nu sunt de acord. Trebuie să te stăpâneşti. Vin meciuri grele. Sper să se analizeze!

E un punct în plus. Am arătat destul de bine. Am reuşit să revenim. Am avut şi bară. Am forţat foarte multe, am împins jocul. Se vede clar că şi-au dorit acest punct. Am avut multe ocazii în a doua repriză. Au fost 6-7 ocazii. Ne-am refăcut mental, dar şi fizic. Încă avem mult de muncit”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu.

„M-a lovit, dar noroc că sunt de la ţară!” Dan Nistor, scandal uriaş după meciul cu Hermannstadt. De unde a pornit totul

Liderul celor de la U Cluj a vrut să-şi ducă fiul pe teren pentru a saluta împreună galeria, dar un steward a avut alte planuri. Cu o atitudine agresivă, el l-a lovit pe Nistor fără nicio reţinere şi i-a interzis acestuia să-şi ia copilul pe gazon. Fotbalistul a protestat la rândul său şi i-a adresat cuvinte dure steward-ului.

Nistor a fost cu greu stăpânit de colegii săi şi de fotbaliştii de la Sibiu, dar, în cele din urmă, lucrurile s-au liniştit, iar mijlocaşul a explicat totul la flash-interviu.

„Eu am vrut să-mi iau băiatul pe teren, să salutăm galeria. Un domn care putea să-mi fie tată m-a lovit! Aşa a decis dânsul. Dacă dânsul are o insignă la gât, a crezut că i se permite totul, dar eu îi urez sănătate. E doar un copil care a vrut şi el să salute galeria. Trebuie să le facem bucuria aceasta copiilor. Voia şi el să intre pe teren, atâta tot.

Domnul m-a lovit, asta e. Probabil a vrut să mă împingă, dar m-a lovit. Noroc că sunt de la ţară şi sunt puternic, nu am păţit nimic. Îi doresc sănătate pe această cale, sper să ne revedem la anul şi să nu mai existe scandal, eu doar am vrut să-mi duc copilul pe teren”, a declarat Dan Nistor după meci.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu clujfc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare