Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău trage un semnal de alarmă, după a doua înfrângere cu Oţelul din această săptămână: ”Trebuie să schimbăm atitudinea”

Ioan Ovidiu Sabău trage un semnal de alarmă, după a doua înfrângere cu Oţelul din această săptămână: ”Trebuie să schimbăm atitudinea”

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj a bifat al treilea eşec în ultima săptămână şi al doilea consecutiv la malul Dunării, 0-1 contra Oţelului.

După meci, Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul ”Şepcilor Roşii”, a tras concluziile şi a recunoscut că Oţelul a fost echipa mai bună, deoarece roş-alb-albaştrii au câştigat aproape toate duelurile unu contra unu.

Mai mult decât atât, fostul component al ”Generaţiei de Aur” a recunoscut că ”studenţii” nu traversează o perioadă deloc bună, deoarece ”U” a ratat Cupa României şi nu este încă sigură de salvarea de la retrogradare.

Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău după al treilea eşec consecutiv al Universităţii Cluj

”Ne-am creat greu ocazii de gol. Nu am avut curaj în acţiunile unu-la-unu. E greu. Foarte greu. Am ajuns cu foarte puţini jucători în careu. Jucând cu acelaşi 11... Am fost dominaţi. Au câştigat duelurile. Au avut ritm mult mai bun decât noi. Asta e realitatea.

Nu e uşoară situaţia. E delicată. Nu disperată. Sunt aici să găsesc soluţii, nu vinovaţi. Trebuie să facem o analiză atentă. Alte echipe au puncte mai puţin decât noi, dar trebuie să schimbăm ceva. Atitudinea, concentrarea.

Va fi o luptă grea”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după Oţelul - Universitatea Cluj 1-0.

Afla mai multe despre: suoerliga”u” clujoţelulioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare