Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Moldovan, după partida cu Dinamo: ”Au fost câteva situaţii interpretabile!” Ce l-a nemulţumit pe ”Comisar”

Ion Moldovan, după partida cu Dinamo: ”Au fost câteva situaţii interpretabile!” Ce l-a nemulţumit pe ”Comisar”

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna a capitulat, în acestă seară, pe teren propriu, în faţa lui Dinamo. Antrenorul Ion Moldovan s-a arătat dezamăgit de rezultatul din această seară, explicând că punctele pierdute în această seară s-ar putea dovedi decisive în economia campionatului.

”Sigur, noi ne-am dorit victoria numai că nu ne-am apropiat în prima repriză, iar repriza secundă, care a fost o repriză foarte bună ale ambelor echipe, s-au marcat foarte multe goluri, lucru care a plăcut ochiului, dar din păcate pentru noi am pierdut puncte care vor conta enorm în economia campionatului”, a declarat Ion Moldovan la Telekom Sport.

Chiajna a forţat pe finalul meciului, dar nu a reuşit să restabilească egalitatea. ”Au fost câteva situaţii interpretabile, dar ce să spun, am pierdut trei puncte şi asta mă nemulţumeste foarte tare”, a mai spus ”Comisarul” Moldovan.

Despre ex-dinamoviştii care au marcat pentru Concordia: ”Ei au marcat pentru că ăsta e rolul lor şi datoria lor. N-au făcut ceva deosebit. Pentru că faptul că au fost în curtea lui Dinamo spune foarte mult că aceşti jucători au şi valoarea care îi recomandă”, a încheiat Ion Moldovan.

Afla mai multe despre: liga 1concordia chiajnadinamoion moldovan,  

viewscnt
Articole similare