You are here:

Ion Ţiriac a fost refuzat de Simona Halep în cel mai greu moment din cariera jucătoarei: "A făcut o mare greşeală"

Ion Ţiriac a fost refuzat de Simona Halep în cel mai greu moment din cariera jucătoarei: "A făcut o mare greşeală"

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit despre ce trebuia să facă Simona Halep după acuzaţiile de dopaj.

Ion Ţiriac a vrut să-i întindă o mână de ajutor româncei, după ce aceasta a primit suspendarea pentru dopaj, dar fostul număr unu WTA a refuzat.

TAS a fost "îngerul păzitor" al Simonei Halep, i-a redus pedeapsa de la patru ani la nouă luni. Luna trecută românca a reuşit să obţină prima victorie de la revenire.

„Odată ce a fost testată pozitiv, a făcut o mare greşeală: ar fi trebuit să spună că pur şi simplu a luat suplimentul pe care echipa i-l pregătise. În schimb, ea şi-a protejat colaboratorii. Am încercat să o ajut, dar ea a spus: „Nimeni nu se atinge de echipa mea, eu sunt cel care a luat suplimentul".
 
Doar că antrenorul ei (n.r. Patrick Mouratoglou), şi-a asumat responsabilitatea pentru situaţie foarte târziu. Ok, produsul era prea vechi şi nu puteai anticipa că ar conţine substanţa dopantă, dar nu e normal să îţi asumi vina într-un astfel de caz?”, a declarat Ion Ţiriac, pentru welovetennis.fr.
 

Ion Ţiriac crede că Halep nu va mai juca la fel 

„Simona a pierdut prea mult timp şi energie cu această chestiune. Nu cred că se va întoarce la acelaşi nivel. Păcat pentru ea, pentru că era extrem de talentată şi avea încă motivaţie”, a mai declarat Ion Ţiriac.
 
Simona Halep se află acum pe locul 869 WTA, dar speră la o revenire de senzaţie în viitorul apropiat.

Afla mai multe despre: ion ţiriacsimona halepdopaj 

viewscnt
Articole similare