Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac a sărit în apărarea Simonei Halep: ”I-au distrus cariera!”

Ion Ţiriac a sărit în apărarea Simonei Halep: ”I-au distrus cariera!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep este suspendată provizoriu din toamna anului trecut, după ce a fost testată pozitiv pentru Roxadustat.

ITIA a amânat de patru ori audierea la care Simona Halep este îndreptăţită, după ce a fost suspendată provizoriu din circuitele WTA şi ITF. Audierea este programată pentru finalul acestei luni. 

Cunoscutul om de afaceri român Ion Ţiriac a vorbit din nou despre situaţia problematică în care se găseşte Simona Halep, încă suspendată pe termen nelimitat de forurile internaţionale, după ce a fost prinsă pozitivă la un test anti-doping efectuat în august 2022.

"După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuşi e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona. 

Nu o compar că suntem noi români sau nu ştiu ce. Atunci când cineva îţi dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi...m-a învăţat tatăl meu acum 80 de ani. Înseamnă că eşti slugă şi numai în genunchi. Suntem români şi ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia nu-l taie, ţii minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greşit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis şi am ieşit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Aşa a fost şi rămâne. Acum, ăştia suntem noi românii şi aşa defilăm", a spus Ion Ţiriac, conform AS.ro.

Afla mai multe despre: ion ţiriacsimona halepitiadopaj 

viewscnt
Articole similare