Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac se implică şi a făcut un proiect pentru a construi o nouă arenă. Năstase a dezvăluit locul în care va fi ridicată

Ion Ţiriac se implică şi a făcut un proiect pentru a construi o nouă arenă. Năstase a dezvăluit locul în care va fi ridicată

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase a dezvăluit că Ion Ţiriac a lucrat la un proiect pentru o bază de tenis, cu o arenă de tenis şi mai multe terenuri secundare. Tot acolo ar urma să apară şi un centru universitar.

Ion Ţiriac a construit un patinoar în Otopeni, Ţiriac Telekom Arena, pe noua linie de tren care leagă aeroportul ”Henri Coandă” de Gara de Nord. Tot aici a fost amenajată şi o staţie de tren, singura de pe acest traseu.

Însă Ion Ţiriac nu vrea să se oprească aici. Bun prieten cu miliardarul român, Ilie Năstase spune că Ion Ţiriac are un proiect mult mai serios, care include şi construcţia unui teren central de tenis.

Ilie Năstase a dezvăluit că Ion Ţiriac vrea să construiască o arenă de tenis

Până acum câţiva ani, arenele BNR erau principalele terenuri de tenis din Bucureşti. Însă BNR, proprietarea bazei, a decis să închidă arena de tenis. Ilie Năstase spune că salvarea tenisului românesc ar putea veni de la Ion Ţiriac.

Năstase susţine că bunul său prieten are un proiect prin care vrea să construiască o arenă de tenis, pe un teren pe care îl deţine în Otopeni. Este vorba despre acelaşi teren pe care miliardarul român a construit patinoarul Ţiriac Telekom Arena.

De altfel, acest patinoar face parte din proiectul lui Ion Ţiriac, care vrea să construiască în acea zonă o academie sportivă. În cadrul acestui centru sportiv ar urma să fie ridicată şi o arenă de tenis, dar şi mai multe terenuri de antrenament:

”(Dacă va exista un centru de tenis construit de Tiriac?) Există un proiect care se numeşte proiectul Ţiriac-Năstase, lângă patinoarul pe care l-ai menţionat (n.r. patinoarul Telekom), cu mai multe terenuri de tenis şi un central. Un centru universitar, cum s-ar spune şi cred că asta o să fie un proiect foarte bun pentru tenisul nostru”, a dezvăluit Ilie Năstase pentru Telekom Sport.

Năstase este însă în continuare dezamăgit de situaţia de la arenele BNR şi a lansat un nou atac la adresa guvernatorului Mugur Isărescu:

”(n.r. despre un turneu ATP în Bucureşti) Întrebaţi-l pe domnul Isărescu. Pe domnul Manole întrebaţi-l. Din păcate, nu. Nu ştiu de ce au închis-o. Cred că dânsul o are de la mama lui, de unde e, de acolo şi cam toţi care intră în instituţiile statului trebuie să se gândească că nu sunt instituţiile lor. Asta se întâmplă în România în ziua de azi”, a mai spus Năstase.

Afla mai multe despre: ilie nastase 

viewscnt
Articole similare