Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea a fost prezentat oficial la ACS Poli Timişoara: "Trecutul este istorie, trebuie să privim în prezent şi viitor"

Ionel Ganea a fost prezentat oficial la ACS Poli Timişoara: "Trecutul este istorie, trebuie să privim în prezent şi viitor"

Liga 2

Comentarii

Deocamdată, noul tehnician nu şi-a stabilit nume foarte clare pentru strategia de transferuri şi s-a ferit să vorbească despre intenţii de promovare

”Mulţumesc conducerii pentru încrederea acordată. Am ţinut să vin aici, deoarece este un proiect nou. Mie, ca antrenor, îmi convine, deoarece pot începe totul de la zero. Trecutul este istorie, trebuie să privim în prezent şi viitor. Primul obiectiv este să cristalizăm o formaţie cât mai competitivă, să începem cât mai bine sezonul de Liga a 2-a. Îmi doresc foarte mult să fac performanţă la acest club din altă postură, cea de antrenor. Îi cunosc foarte bine pe mulţi jucători, sunt familiarizat şi cu oraşul. Cred că cel mai important să formăm o echipă competitivă şi în funcţie de asta mă voi pronunţa pe viitor. Trebuie să aflu situaţia contractuală a jucătorilor, îmi doresc cel puţin doi jucători pe post. N-am venit aici să fac risipă de bani”, a declarat Ganea.

”Poate că orice rău e spre bine, încercăm să ne reorganizăm din toate punctele de vedere în noul an. Partea principală este cea financiară. Am redus considerabil o parte din salarii, încercăm să ne reorganizăm vizavi de datoriile vechi şi încercăm să le şi plătim. Am optat pentru Ionel Ganea, un antrenor care nu mai necesită nicio prezentare, tânăr, profesionist. Ţin la omul şi la antrenorul Ionel Ganea, am mare încredere în dânsul şi sper ca viitorul să sune bine”, a precizat Radu Birlică, preşedintele echipei.

Afla mai multe despre: timisoaraganeaantrenorbanibirilica 

viewscnt
Articole similare