Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea nu a ezitat să îi taxeze pe Gigi Becali şi pe Toni Petrea după un nou titlu cucerit: ”E disperat, dar el nu le are cu fotbalul, le are cu oile!”

Ionel Ganea nu a ezitat să îi taxeze pe Gigi Becali şi pe Toni Petrea după un nou titlu cucerit: ”E disperat, dar el nu le are cu fotbalul, le are cu oile!”

FCSB

Comentarii

FCSB a ajuns la 7 sezoane consecutive fără să câştige titlul.

În ultima etapă a Ligii 1, FCSB a câştigat cu CFR Cluj, dar formaţia din Gruia a cucerit titlul naţional, pentru a cincea oară consecutiv. În schimb, sub comanda lui Toni Petrea, FCSB termină pentru a doua oară la rând pe locul secund, în ambele cazuri în spatele ardelenilor.

După un nou sezon fără titlu, Ionel Ganea i-a taxat pe Toni Petrea şi pe Gigi Becali. Fostul jucător al naţionalei susţine că latifundiarul din Pipera nu se pricepe la fotbal şi a menţionat că Petrea a greşit tactica în meciul cu FC VOluntari. 

De asemenea, Ionel Ganea susţine că o variantă foarte bună pentru postul de antrenor la FCSB ar fi Mirel Rădoi, dar fostul selecţioner a exclus recent întoarcerea la echipa lui Gigi Becali. 

”Dacă Toni Petrea era antrenor mare, scotea un atacant sau un mijlocaş şi băga un fundaş central să ţină de rezultat şi să închidă jocul. Schimbi jocul, frate! Transformi în 5-4-1 şi gata! Sau 5-3-2, te închizi. Aveai ce să aperi şi ai fi avut meci decisiv. Dacă vor titlul, trebuie să aducă antrenor profesionist de fotbal, nu preparator!

Când ai 2-1 şi ai meciul în mână nu poţi să mai arunci vina pe nimeni. E doar greşeala FCSB-ului. Gigi Becali e disperat, dar el nu le are cu fotbalul, le are cu oile! Aşa că ce să îi mai zici lui Gigi? E a nu ştiu câta oară când pierd titlul aşa. Ai 2-1 şi iei gol în minutul 88.

Eu zic că Rădoi ar fi o variantă bună şi ar fi potrivit la FCSB. Mai bună decât Reghecampf. Rămâne de văzut. Steaua are un lot foarte bun, poate peste CFR Cluj, mulţi jucători tineri. Dacă stai numai să joci în campionatul intern, nu acumulezi experienţă internaţională şi aşa e foarte greu să evoluezi”, a spus Ganea, pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: fcsb-ionel ganea-becali 

viewscnt
Articole similare