Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea a găsit explicaţiile după eşecul în faţa Rapidului! ”Oricând poţi ajunge la locurile de baraj!”

Ionuţ Badea a găsit explicaţiile după eşecul în faţa Rapidului! ”Oricând poţi ajunge la locurile de baraj!”

UTA

Comentarii

Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1. Pentru giuleşteni, este al cincilea succes consecutiv.

La finalul meciului, Ionuţ Badea a încercat să găsească explicaţiile după această înfrângere. UTA nu traversează cea mai bună perioadă şi rezultatele nu au fost la fel de bune ca în sezonul trecut. 

La finalul interviului, Ionuţ Badea a tras semnalul de alarmă şi susţine că oricând echipa poate ajunge în zona locurilor care duc la baraj, dar la fel de repede poate urca şi pe poziţiile din fruntea clasamentului. 

”Oricând poţi ajunge la locurile de baraj!”

”Evident că nu e ceea ce ne-am aşteptat, chiar dacă am avut o repriză uşor peste adversar. Am avut impresia că lucrurile o să fie bune. Din păcate, am intrat foarte rapid cu 0-1. Nu am luat deciziile corecte, la momentele potrivite. 

Am riscat mai mult, dar fără a avea o organizare ofensivă, aşa cum am avut în prima repriză. Adversarul ne-a surprins încă o dată pe contraatac. Am pierdut, dar sperăm ca în următoarele meciuri să fim mai organizaţi tactic.

Prima dată am lovit noi, dar nu s-a văzut pe tabelă. Rapid are jucători cu multă experinţă, au ştiut să getioneze momemntele cheie şi asta a fost rezultatul. Dacă marcam la ocazia lui Miculescu, ar fi fost o altă partidă.

Toată echipa a avut cifre astăzi, dar nu am marcat. Au fost 11 şuturi către poarta adversă, puteau fi şi mai multe. S-a pierdut din organizarea tactică, iar deciziile nu au fost mereu bune. Sunt chestiuni pe care le-am văzut acum. Am avut vânt din spate, datorat suporterilor, dar ”avionul nostru” s-a prăbuşit. Sperăm să îl reclădim cât de curând putem. 

Ceea ce nu depinde de noi nu putem controla, aşa că trebuie să ne gândim cum controlăm acest grup. În meciurile care ne-au rămas trebuie să facem puncte. Oricând poţi ajunge la locurile de baraj sau în locurile de sus ale clasamentului”, a spus Ionuţ Badea, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: uta-ionuţ badea-rapid 

viewscnt
Articole similare