Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea, discurs manifest la adresa arbitrajului după ce a fost învins de Chindia Târgovişte! ”O asemenea alterare din partea acestor oamenii!”

Ionuţ Badea, discurs manifest la adresa arbitrajului după ce a fost învins de Chindia Târgovişte! ”O asemenea alterare din partea acestor oamenii!”

UTA

Comentarii

Chindia a învins, marţi, pe teren propriu, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa UTA Arad, în primul meci al etapei a XXIX-a a Ligii .

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florea în minutul 87, din lovitură de la 11 metri. La finalul partidei, Ionuţ Badea a fost din nou dezamăgit de arbitraj. El consideră că centralul partidei nu trebuia să acorde lovitura de la 11 metri după duelul dintre Florea şi Erico.

”O asemenea alterare din partea acestor oamenii!”

”Nu a fost penalty. Sunt profund dezamăgit de acest lucru. Am întâlnit o echipă despre care ştiam că se apară bine. Totul a culminat cu această fază în final la care nu am ce să mai comentez. De multe ori, Chindia Târgovişte a fost văduvită de multe situaţii de arbitraj. Acum, a venit compensarea.

Echipele şi-au dorit să joace şi acesta este un lucru bun, dar, când vine o asemenea alterare din partea acestor oamenii, nu mai am ce să comentez. Am creat ocazii de gol, avem această situaţie de finalitate pe care nu o ducem la capăt, dar nu putem controla totul. Pentru că jucăm din trei în trei zile, apare o lipsă de concentrare şi se pot întâmpla şi ratări”, a declarat Ionuţ Badea la finalul meciului.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 48, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 33, 11. Chindia - 32, 12. FC U Craiova – 30, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: uta-chindia-badea 

viewscnt
Articole similare