Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea îşi varsă amarul după remiza cu Dinamo: ”E un semieşec, nu am avut timp să ne pregătim pentru o echipă care joacă în semicerc, ca la handbal”

Ionuţ Badea îşi varsă amarul după remiza cu Dinamo: ”E un semieşec, nu am avut timp să ne pregătim pentru o echipă care joacă în semicerc, ca la handbal”

UTA

Comentarii

UTA a reuşit să obţină doar o remiză din confruntarea cu Dinamo, scor 0-0.

UTA Arad a primit vizita lui Dinamo în a 26-a etapă a Ligii 1 şi se aştepta să ia toate punctele cu uşurinţă, după ce ”câinii” au pierdut ultimele trei meciuri 0-3, 0-4 şi 1-6.

Arădenii au dominat, dar nu au putut înscrie, decât o dată, dar golul lui Dangubic a fost anulat controversat pentru un offside.

UTA avea un plan pentru Dinamo, a dezvăluit Ionuţ Badea, dar schimbarea tactică a lui Stoican, care a mizat pe un sistem cu cinci fundaşi duminică, i-a luat prin surprindere pe arădeni.

Roger a lovit bara, iar Pierret a fost aproape de un autgol incredibil, dar în final ”câinii” au ţinut de un puncte, chiar şi în nouă oameni.

În urma meciului, Ionuţ Badea şi-a vărsat amarul şi a afirmat că nu se aştepta ca Dinamo să schimbe sistemul, astfel că echipa sa nu a fost tocmai pregătită.

Ionuţ Badea îşi varsă amarul după remiza cu Dinamo

Pentru noi e un semieşec, când adversarul joacă cu doi oameni în minus... e adevărat că nu am avut timp să pregătesc echipa ofensiv contra altei echipe care joacă în semicerc, ca la handbal.

Aveam un plan special pentru jocul lui Dinamo, lucrurile s-au schimbat între timp. Chiar şi aşa, la 11 contra 11 am avut o ocazie de unu contra unu cu portarul, plus gol valabil.

Faptul că nu am reuşit să marcăm deşi am avut situaţii, nu avem cum să negăm că au fost nouă jucători care au şutat la poartă din partea noastră, dar nu a fost de ajuns.

Faptul că nu am reuşit să marcăm azi s-a datorat şi fazei defensive a lui Dinamo, care s-a apărat în ultimii 30 de metri aglomerat, atent, nu a făcut greşeli.

Play-off-ul tot timpul l-am avut în minte şi îl avem în continuare atât timp cât vor fi şanse, el va exista acolo”, a declarat Ionuţ Badea.

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare