Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea s-a enervat pe centralul partidei FC U Craiova - UTA Arad. ”Pare că 1 mai pentru el a fost la propriu!”

Ionuţ Badea s-a enervat pe centralul partidei FC U Craiova - UTA Arad. ”Pare că 1 mai pentru el a fost la propriu!”

UTA

Comentarii

U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1.

Meciul dintre FC U Craiova 1948 şi UTA Arad a avut parte de o fază controversată. În minutul 48, Dragoş Balauru a ieşit în afara careului pentru a încerca să îl oprească pe Juan Bauza. Pe filmări s-a văzut cum jucătorul Craiovei l-a călcat pe portarul arădenilor, dar arbitrul a decis să acorde fault pentru echipa lui Nicolo Napoli. 

În urma acestei faze, portarul Dragoş Balauru a fost sancţionat cu cartonaşul galben. Din lovitura liberă acordată, Baeten a centrat pentru Kovacic, care a trimis în poartă şi a deschis scorul dintr-o lovitură liberă care nu ar fi trebuit acordată. 

La finalul partidei, Ionuţ Badea a comentat arbitrajul lui Sorin Costreie, după ce a ”contribuit” la golul pe care l-a primit UTA. De asemenea, Ionuţ Badea a vorbit despre ratarea lui David Miculescu. 

”Pare că 1 mai pentru el a fost la propriu!”

”Am avut multe ocazii de gol pe care, dacă le-am fi fructificat, nu ar fi existat pe teren decât o echipă. Din păcate, lucrul ăsta nu s-a întâmplat, au fost apoi suprapuneri, s-a suprapus această lipsă de viziune a centralului.

Pare că 1 mai pentru el a fost la propriu, deşi ne gândeam că poate fi la figurat. Pare că este o situaţie de nedefinire la el. Clubul ăsta a trecut prin atâtea greşeli de arbitraj în acest campionat încât mi-e foarte greu să mai explic ceva legat de acest subiect şi mă opresc aici.

Sper să nu existe vreo problemă mare, pentru că putea să-i rupă piciorul lui Balauru acolo. Fiind foarte aproape de fază, lucrurile ar fi trebuit să ia o turnură normală, să întoarcă acel fault din care craiovenii au înscris. Sunt momente pe care nu reuşim să le gestionăm cum trebuie, deşi lucrăm mult la acest aspect. De când am venit lucrez la finalziarea acţiunilor, dar sunt jucători tineri”, a spus Badea, la finalul partidei. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. U Craiova 1948 – 31, 5. UTA Arad - 29, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – 5, 10. Gaz Metan Mediaş – -37.  

Afla mai multe despre: uta-craiova-ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare