Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea s-a supărat pe jucători chiar dacă UTA s-a impus în faţa celor de la Mioveni. ”Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt eu aici!”

Ionuţ Badea s-a supărat pe jucători chiar dacă UTA s-a impus în faţa celor de la Mioveni. ”Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt eu aici!”

UTA

Comentarii

UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1.

Au marcat: Cardoso ’41 (penalty), Otele ’63 / Sanoh ’21 (penalty). La finalul meciului, Ionuţ Badea a declarat că echipa lui s-a impus, deoarece a avut mai mult curaj. Chiar dacă UTA a câştigat, Ionuţ Badea nu a fost mulţumit şi a spus că primele 45 de minute au fost cele mai slabe de când el este antrenor. 

”Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt eu aici!”

”Maniera lor de joc nu e una care să conteze. Au dat o replică dârză, s-au apărat foarte bine. Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt eu aici. A fost de ajuns să marcăm. Până la urma, au fost trei puncte muncite, o bătălie în teren.

Rezultatul mă bucură. Îmi pare rău că nu am putut oferi mai multe fanilor. Repriza a doua a fost un experiment reuşit. Lipsa de eficienţă îţi poate crea probleme”, a declarat Ionuţ Badea, la finalul meciului. 

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 73 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. Farul – 48, 5. FC Voluntari - 47, 6. FC Botoşani - 46, 7. FC Argeş - 45, 8. UTA – 40, 9. Sepsi – 39, 10. Rapid - 37, 11. FC U Craiova – 33, 12. Chindia - 32,  13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 14.

Afla mai multe despre: uta-badea-mioveni 

viewscnt
Articole similare