Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, fentat. Ce funcţie a primit Adrian Falub la Academica Clinceni: "Locul din clasament nu reflectă valoarea"

Ionuţ Chirilă, fentat. Ce funcţie a primit Adrian Falub la Academica Clinceni: "Locul din clasament nu reflectă valoarea"
Comentarii

Adrian Falub este director tehnic la Academica Clinceni. Înţelegerea dintre cele două părţi este valabilă până la finalul sezonului, a anunţat clubul ilfovean.

Adrian Falub, numit director tehnic la Academica Clinceni

Adrian Falub s-a aflat pentru prima data la conducerea tehnica a unei echipe în 2006. Atunci a condus pe Universitatea Cluj, echipă pe care a promovat-o în Liga I. Adrian Falub mai are la activ încă două promovări, cu Unirea Alba Iulia şi FCM Târgu Mureş. Ultima dată a fost la conducerea tehnică a ecipei CSM Reşiţa.

"Situaţia vechiului antrenor nu s-a finalizat. Există o înţelegere între club şi vechiul antrenor şi până când se va finaliza, ca să fie totul în acte ok, s-a găsit posibilitatea asta, de director tehnic.

Cred că lotul pe care îl are Academica Clinceni este bun, iar locul din clasament nu reflectă valoarea lui. În România sistemul competiţional îţi dă posibilitatea să rezolvi problemele în playout. E o situaţie dificilă, dar nu imposibilă. Eu am nevoie de toţi jucătorii care sunt aici. Sper ca toată lumea să fie cu gândul aici şi să rămână aici. 

Prioritare sunt cele trei meciuri care au mai rămas de jucat în acest an. Trebuie să luăm cât mai multe puncte din aceste partide. Echipa a arătat că are calitate. Nu poţi să câştigi împotriva lui Dinamo dacă nu te antrenezi cum trebuie înainte de meci şi nu ai antrenor. Asta înseamnă că sunt jucători care au calitate", a declarat Adrian Falub, director tehnic Academica Clinceni

Afla mai multe despre: adrian falub 

viewscnt
Articole similare