Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă la Dinamo, în locul lui Ovidiu Burcă? Tehnicianul face ”marcaj strâns” conducerii

Ionuţ Chirilă la Dinamo, în locul lui Ovidiu Burcă? Tehnicianul face ”marcaj strâns” conducerii

Fotbal

Comentarii

Dinamo trece printr-o formă sportivă extrem de modestă, cu un singur punct obţinut în ultimele cinci runde din Superligă, iar lumea caută vinovaţii: jucătorii sau antrenorul?

Există şi persoane ce îl indică drept vinovat pe antrenorul Ovidiu Burcă şi care sunt de părere că o schimbare pe banca tehnică ar putea fi de bun augur.

Ionuţ Chirilă încă mai speră

Pentru moment, conducerea mizează pe continuitate, pe munca depusă de Ovidiu Burcă. Totuşi, dacă rezultatele vor întârzia să apară, schimbarea de antrenor ar deveni inevitabilă.

Dacă acest lucru se va întâmpla, exista un antrenor care are ”bocceluţa” pregătită, gata să-şi trăiască visul. Conform gsp.ro, Ionuţ Chirilă le face marcaj strâns şefilor de la Dinamo, în speranţa că îşi va primi şansa mult aşteptată.

Antrenorul de 57 de ani merge la toate meciurile lui Dinamo şi aşteaptă ca Ovidiu Burcă să ”calce strâmb” decisiv pentru a-şi depune CV-ul pentru acest post.

Strigătul de ”disperare” al lui Ionuţ Chirilă

Ionuţ Chirilă consideră că ar fi meritat şansa de a o antrena pe Dinamo cu mulţi ani în urmă, însă, cumva, a fost ignorat total.

Cu toate acestea, faptul că este prezent activ în viaţa lui Dinamo demonstrează că nu şi-a pierdut definitiv această speranţă.

Rămâne de văzut dacă şi şefii fostei campioane a României îl consideră apt pentru o asemenea ”misiune”, în cazul în care Ovidiu Burcă va fi ”debarcat”.

Eu trebuia să fiu antrenor de 20 de ani la Dinamo. Faptul că nu mi s-a dat Dinamo a fost o crimă. Ce mai trebuia să facă Ionuţ Chirilă ca să i se dea Dinamo, după ce a făcut o generaţie fabuloasă despre care tot fotbalul românesc a spus că este Barcelona României şi a câştigat patru titluri consecutive de campioni naţionali?

Ce mai trebuia să demonstrez? De ce am parcurs toate aceste lucruri? Pentru că vorbim de Dinamo. Este un club care a trebuit să construiască şi nu să cumpere şi să transforme jucătorii tineri din perspectivă în certitudini.

Un antrenor trebuie să demonstreze că din jucătorul de 19 ani cu 1.500 de dolari salariu/lună, îl aduce la complexitatea tehnico-tactică, fizică şi mentală (n.r. a jucătorului matur).

Păi ce mai trebuia să facă Ionuţ Chirilă ca să primească Dinamo? După tot acest parcurs şi după toate aceste etape care l-au adus la experienţa indubitabilă de a manageria tehnic un club ca Dinamo”, declara Ionuţ Chirilă în trecut.

Afla mai multe despre: ionut chirilaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare