Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, OUT de la Academica Clinceni! Şi-au pierdut răbdarea cu el şi au găsit un nou antrenor

Ionuţ Chirilă, OUT de la Academica Clinceni! Şi-au pierdut răbdarea cu el şi au găsit un nou antrenor
Comentarii

Oficialii de la Academica Clinceni şi-au pierdut răbdarea şi l-au demis pe Ionuţ Chirilă.

Ionuţ Chirilă, OUT de la Academica Clinceni! Şi-au pierdut răbdarea cu el şi au găsit un nou antrenor

Ionuţ Chirilă nu a mai fost primit la antrenamentele celor de la Academica Clinceni, anunţă gsp.ro. 

Chirilă nu şi-a indeplinit obiectivul şi a legat multe infrângeri, astfel că şefii de la Clinceni au decis să il inlocuiască cu Flavius Stoican. 

Sursa menţionată anterior scrie că Flaviu Stoican, antrenorul care tocmai s-a despărţit de FCU Craiova, a fost angajat pentru moment la Clinceni în funcţia de director tehnic, pentru a nu apărea complicaţii legale.  

Cei de la Clinceni il voiau pe Stoican, chiar inaintea lui Chirilă, insă s-au răzgândit in ultimul moment. 

Academica Clinceni este, in continuare, intr-o situaţie critică. Echipa este pe ultimul loc in Liga I cu doar 4 puncte. Retrogradarea bate la uşă!

  • 6 eşecuri şi 2 remize a inregistrat Chirilă pe bancă tehnică de la Clinceni

Cornel Dinu, atac la Ionuţ Chirilă: E un bufon!

Cornel Dinu i-a spulberat iluzia tehnicianului de la Clinceni şi s-a amuzat copios pe seama sa, atât pentru discursul avut după meciul cu CFR, cât şi pentru stilul vestimentar.

”Nu pot să comentez, mă depăşeşte. E un tip cu totul aparte. Îmi permit să cred că în felul în care vorbeşte se apropie mult de... chiar mă uitam aseară la o producţie românească în care apărea, din partea habsburgilor, căutau comoara lui Decebal, apărea un bufon al regelui, care era cu trompeta şi suna din când în când.

Mi se pare cam acelaşi lucru şi mai mult decât atât, el e un bufon al fotbalului, luat în serios de foarte multă lume, ceea ce e dramatic, dar nu e singurul.

Ce se petrece în România e mult mai aproape de bufonerie decât ceva serios. Ceea ce pot să spun însă e că şi viaţa îl dă de gol, sub două aspecte.

În primul rând că aţi văzut că era cu un trening pe care scria <<Prada>>. Pentru el trebuia scris înainte de Prada, <<fotbalul pentru mine e ca o pradă>>. Şi ăsta e fotbalul pentru Ionuţ Chirilă.

Iar dacă mergem şi mai departe, vedem că omul este regele fotbalului. Avea o şapcă cu o emblemă regală, cu o coroană, mă aşteptam la felul cum se comportă să se asemene cu Napoleon”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: academica clinceniionuţ chirilaflavius stoican 

viewscnt
Articole similare