Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, supărat pe Şucu: ”Am făcut câteva milioane la Rapid şi ar fi trebuit să aibă un dialog cu mine”

Ionuţ Chirilă, supărat pe Şucu: ”Am făcut câteva milioane la Rapid şi ar fi trebuit să aibă un dialog cu mine”

Rapid

Comentarii

Neil Lennon este antrenorul ales de Dan Şucu să ducă Rapidul la nivelul următor.

Neil Lennon a devenit noul antrenor al echipei, iar tehnicianul nord-irlandez are planuri mari, alături de conducere, pentru viitorul sezon.

Sosirea nord-irlandezului în Grant a fost şi este dezbătută în continuare. Şi nu doar de fanii giuleşteni. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ionuţ Chirilă, după numirea lui Neil Lennon la Rapid: ”Lumea vrea spectacol”

Lennon nu este, de exemplu, pe placul lui Ionuţ Chirilă, care este de părere că tehnicianul ales de Dan Şucu nu se potriveşte pe stilul celor de la Rapid.

”(Rapid a ales un antrenor străin) O greşeală, după părerea mea! O să spun o poveste şi o să-l parafrazez pe tata, ca să-i spunem şi domnului Şucu, care la un moment dat a strigat: ‘Gigi, venim!’, şi când să vină a făcut un punct în play-off.

Eu am vrut să îi spun nişte lucruri, nu a discutat cu mine, deşi eu sunt un om care a făcut câteva milioane la Rapid şi ar fi trebuit să aibă un dialog. Eu mi-am oferit disponibilitatea să îi spun nişte lucruri să îl ajut. Pentru că el este pe nişte piste total greşite şi înfluenţat de nişte ‘Mesia’ care se plimbă pe la toate echipele, se duc în vestiar pe la Steaua, după vin la Dinamo… după îi spun lui Dan Şucu ce trebuie să facă.

Rapid este un stadion cu un temperament sud-american, este o oală care fierbe. Lumea vrea spectacol, lumea vrea ca acea echipă să fie exponentul fotbalului spectacol. Să joace din devieri, din combinaţii.

Să aibă trasee de joc, să joace din devieri, din combinaţii. Noi aducem un antrenor nord-irlandez care a lucrat în Scoţia foarte mult timp. Nu ştiu ce îi va da Rapidului, pentru că Rapid este o stare de spirit. Rapid arde pentru fotbal”, a spus Ionuţ Chirilă, potrivit AS.ro. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: ionuţ chirilarapidneil lennon 

viewscnt
Articole similare