You are here:

Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă şi-au prelungit contractele cu Farul

Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă şi-au prelungit contractele cu Farul

Farul Constanța

Comentarii

Doi dintre cei mai promiţători jucători ai Farului, Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă, au semnat noi contracte cu formaţia constănţeană. Ambii sunt născuţi în 2003 şi de asemenea au fost crescuţi şi formaţi la Academia Gheorghe Hagi, desemnată pentru al 6-lea an consecutiv cea mai bună din România.

Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă şi-au prelungit contractele cu Farul

Ionuţ Cojocaru este născut la Brăila, iar în Superligă a debutat la 6 februarie 2023, într-un meci disputat la Constanţa, cu Universitatea Craiova, scor 2-1, iar de atunci a evoluat în 16 partide, în care a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive, toate acestea chiar în ediţia trecută de campionat. A evoluat şi pentru naţionala U20 a României, pentru care a marcat de asemenea 4 goluri.

Gabriel Dănuleasă este născut la Călăraşi, iar perimul meci în tricoul alb-albastru al Farului în Superligă l-a disputat la 18 iulie 2021, în primul etapă a sezonului 2021-2022, când Farul a remizat în deplasare cu UTA, scor 0-0. Este fost component al echipelor naţionale de juniori U16, U17, U18, U19 şi U20 ale României şi actual internaţional U21.

Ionuţ Cojocaru şi Gabriel Dănuleasă au semnat noi contracte cu Farul, angajamentele lor fiind prelungite până în vara anului 2028.

Afla mai multe despre: farulsuperligacontract 

viewscnt
Articole similare