Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Dănciulescu o refuză pe Dinamo! ”Probabil şi eu aş fi meritat mai mult, am fost dedicat trup şi suflet acestui club!”

Ionuţ Dănciulescu o refuză pe Dinamo! ”Probabil şi eu aş fi meritat mai mult, am fost dedicat trup şi suflet acestui club!”
Comentarii

Mircea Rednic a revenit pe banca lui Dinamo şi îl doreşte pe Ionel Dănciulescu ca director sportiv la club.

Chiar dacă Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan au încercat să îl convingă pe fostul jucător din Ştefan cel Mare să revină, acesta a spus că are alte planuri. Dănciulescu nu exclude, totuşi, o revenire la echipă, chiar dacă recunoaşte că ar fi meritat mai mult decât i s-a oferit. 

”Probabil şi eu aş fi meritat mai mult, am fost dedicat trup şi suflet acestui club!”

”Rămâne de văzut ce se va întâmpla, sunt angrenat într-un proiect aici, la Clubul Sportiv, la Academia de copii, 6-14 ani. Când vine vorba de Dinamo, niciodată nu am spus ”nu”. Întotdeauna am iubit această echipă, o iubesc şi o voi iubi în continuare. E greu de spus în acest moment, probabil aş fi putut să mă întorc în alte situaţii, probabil şi eu aş fi meritat mai mult, am fost dedicat trup şi suflet acestui club, vorbesc pe fapte.

Timpul va decide şi vom vedea ce se va întâmpla. Au fost momente în care, cred eu, aş fi meritat mai mult. În acest moment sunt aici şi vom vedea ce se va întâmpla. Dinamo şi Mircea Rednic contează foarte mult pentru mine”, a declarat Ionel Dănciulescu, la PRO TV.

Sorescu îl aşteaptă pe Dănciulescu la Dinamo

”Da, îl aşteptăm pe Danciu, dar îi aşteptăm şi pe ceilalţi. Poate că unii suntem mai tineri şi mai avem de învăţat, dar cu siguranţă venirea unor jucători ca şi Danciu sau Niculae ne va face un bine”, a spus Sorescu. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga-1- dănciulescu 

viewscnt
Articole similare