Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Larie este îngrijorat după prestaţia Farului din meciul cu Craiova! ”Plecăm fără niciun punct şi trebuie să ne dea de gândit!”

Ionuţ Larie este îngrijorat după prestaţia Farului din meciul cu Craiova! ”Plecăm fără niciun punct şi trebuie să ne dea de gândit!”

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

La finalul meciului, Ionuţ Larie a fost dezamăgit de jocul echipei sale, chiar dacă echipa lui este deja calificată în play-off. Totuşi, Larie speră ca Farul să facă un meci bun în faţa celor de la FCSB, în primul meci din play-off. 

”Am fost bucuroşi etapa trecută că ne-am calificat. Suntem trişti acum pentru că am pierdut. Trebuia să abordăm meciul mai încrezători. Am întâlnit echipa în cea mai bună formă. Plecăm fără niciun punct şi trebuie să ne dea de gândit să muncim mult mai bine.

Nu ne-am ridicat la nivelul la care trebuia, nu ştiu dacă am avut o ocazie clară. La gol, eu am greşit. Au făcut un trei contra doi la corner, m-au prins în spate, Papp a venit foarte bine şi a marcat. Noi nu am făcut un meci bun per ansamblu.

Este greu să fii integralist. Depinzi de multe, şi de accidentări, şi de suspendări. Sunt bucuros, dar aş fi preferat să nu joc azi şi să luăm puncte. Ne aşteaptă un meci greu cu FCSB. Nu va mai fi la fel ca data trecută. Vom merge să ne facem jocul şi sper să câştigăm şi acum. Nu va fi uşor”, a declarat Ionuţ Larie, la finalul partidei.

Clasamentul final al sezonului regulat este următorul:

1. CFR Cluj - 76 de puncte,

2. FCSB - 62,

3. CS Universitatea Craiova - 55,

4. FC Argeş – 48,

5. Farul - 48,

6. FC Voluntari - 47, 

7. FC Botoşani - 46,

8. UTA – 40,

9. Rapid – 40,

10. Sepsi – 39,

11. Chindia - 35,

12. FC U Craiova – 33,

13. CS Mioveni - 29,

14. FC Dinamo - 17,

15. Academica Clinceni – 14,

16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Afla mai multe despre: farul constanţa-larie-craiova-liga 1 

viewscnt
Articole similare