Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu are şanse mari să plece de la Palermo!

Ionuţ Nedelcearu are şanse mari să plece de la Palermo!

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central român Ionuţ Nedelcearu (27 de ani) este pe picior de plecare de la Palermo.

Ionuţ Nedelcearu nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. A bifat doar 17 minute în primele 17 etape din Serie B, apoi a redevenit titular după ce unul dintre fundaşii centrali obişnuiţi s-a accidentat.

  • 1.100.000 este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu, conform transfermarkt.de.

Ionuţ Nedelcearu pleacă de la Palermo!

Întrebarea care se pune este ce se va întâmpla cu Ionuţ Nedelcearu în momentul în care va revenit titularul obişnuit? Fostul dinamovist vrea să fie neapărat titular, în speranţa că va prinde un loc în lotul pentru EURO 2024.

Iar veştile venite din Italia s-ar putea să-l avantajeze. Conform ”Tutto Mercato Web”, o altă formaţie din Serie B - Ascoli, a pus ochii pe fotbalistul român şi îl doreşte neapărat la echipă.

Ascoli se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare - locul 18, însă pentru Ionuţ Nedelcearu ar putea să fie ceea ce aştepta: un loc unde să joace titular meci de meci.

  • De partea cealaltă, Palermo se află pe locul 6, cu speranţe la promovarea în Serie A.

Ionuţ Nedelcearu s-a transferat în Italia, la Crotone, în 2021, după o ultimă experienţă în Grecia, la AEK Atena, în schimbul a 1.250.000 de euro.

Un sezon mai târziu, după retrogradarea lui Crotone în Serie C, Ionuţ Nedelcearu s-a transferat gratis la Palermo, pentru care a bifat deja 40 de meciuri, un gol şi trei pase decisive.

  • 25 de meciuri şi 2 goluri a adunat Ionuţ Nedelcearu în echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearupalermoascoli 

viewscnt
Articole similare