Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu îşi doreşte să revină la naţională: ”Vreau să mă întorc şi să port din nou tricoul României!”

Ionuţ Nedelcearu îşi doreşte să revină la naţională: ”Vreau să mă întorc şi să port din nou tricoul României!”

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu îşi doreşte să revină la naţională, după ce a prins transferul în Italia.

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat la finalul sezonului trecut alături de Crotone în a treia divizie din Italia, dar s-a transferat la Palermo, proaspăt promovată în Serie B.

După ce s-a speculat pe seama unei posibile reveniri în Superligă, unde a fost dorit mai ales de FCSB, internaţionalul român va fi coleg la noua sa echipă cu Mirko Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova.

Fotbalistul român a apucat să bifeze deja 3 meciuri pentru Palermo, iar miercuri a avut parte de o conferinţă de presă oficială în care a fost prezentat în faţa jurnaliştilor şi a fanilor care o susţin pe Pelermo. 

Fotbalistul nu a mai fost convocat la echipa naţională de când a retrogradat cu Crotone, iar la conferinţa de presă, Nedelcearu a recunoscut că şi-ar dori să fie convocat din nou la naţională. 

”Vreau să mă întorc şi să port din nou tricoul României!”

”Anul trecut a fost unul greu la Crotone. Nu prea îmi place să vorbesc despre trecut. Prefer să vorbesc despre Palermo şi despre viitor. Aici am găsit un grup bun, un club mare. Mă simt fericit şi vreau să arată că pot juca şi pot ajuca echipa.

Lucrăm bine cu domnul Corini. Am trecut am în jucat în apărare de cinci, acum de patru. Sunt disponibil să învăţ şi să mă perfecţionez. Scopul meu de azi este victoria cu Ascoli. Luăm meci după meci şi vedem unde vom ajunge.

Perspectivele mele personale sunt acelea de a mă descurca mai bine decât anul trecut. Vreau să cresc în joc. Naţionala României? După ce am retrogradat cu Crotone nu am mai fost chemat. Vreau să mă întorc şi să port din nou tricoul echipei naţionale.

Am vorbit cu George Puşcaş, mi-a spus câteva lucruri despre oraşul Palermo. Mi-a spus că este foarte frumos aici. Colaborarea cu Marconi? Am putea creşte. Mă simt bine, dar cred că mai avem loc să creştem şi să ne îmbunătăţim. 

În repriza a doua cu Bari le-am cedat terenul, trebuie să muncim şi să lucrăm la acest aspect. Îl cunoaşteţi pe Brunori mai bine decât mine. Este puternic şi ajută mult echipa. Cu siguranţă poate înscrie foarte multe goluri în acest sezon”, a declarat Ionuţ Nedelcearu.

De-a lungul carierei, internaţionalul cu 21 de selecţii şi două goluri la prima reprezentativă a României, a jucat la Dinamo, Ufa, AEK Atena şi Crotone. În sezonul trecut, fundaşul central a avut 34 de apariţii în Serie B şi a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: românia-palermo-nedelcearu 

viewscnt
Articole similare