Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu: ”Trec printr-o perioadă grea!”. Ce spune despre revenirea la Dinamo: ”Echipa mea de suflet!”

Ionuţ Nedelcearu: ”Trec printr-o perioadă grea!”. Ce spune despre revenirea la Dinamo: ”Echipa mea de suflet!”
Comentarii

Ionuţ Nedelcearu are zilele numărate la Palermo. Stoperul naţionalei şi-a pierdut locul de titular la gruparea din Serie B.

Ionuţ Nedelcearu se gândeşte la un transfer. Ce spune despre revenirea la Dinamo

Ionuţ Nedelcearu, fostul stoper al echipei naţionale, admite că traversează cea mai dificilă perioadă a carierei după ce şi-a pierdut statutul de titular la Palermo, în Serie B.

Recent, şefii din ”Ştefan cel Mare” au decis să îl contacteze în vederea unei reveniri de senzaţie. Întrebat despre o posibilă revenire la Dinamo, Nedelcearu nu a dat prea multe detalii având în vedere situaţia în care se află. 

„Trec printr-o perioadă grea, o situaţie cu care nu m-am mai confruntat niciodată după ce am plecat din România. Vreau să joc, muncesc în continuare ca să fiu pregătit să intru în orice moment la nevoie, dar e foarte dificil din punct de vedere mental.

Am avut o discuţie cu conducerea şi la începutul sezonului, când au mai venit doi fundaşi centrali. Dar ce contează acum e doar că nu sunt folosit, iar asta m-a costat deja pierderea naţionalei. Nu am mai fost la ultimele acţiuni şi normal că există o frustrare fiindcă am ratat partea finală, decisivă, a campaniei. Dar n-am ce să fac, era firesc să nu mai fiu chemat dacă n-am mai evoluat la club.

(n.r. – e Dinamo o variantă?) Nu pot spune nici da, nici nu. Palermo mai are de disputat două meciuri până la finalul anului şi apoi vom vedea ce e de făcut. Sigur, Dinamo rămâne echipa mea de suflet, va fi oricând o opţiune, dar deocamdată nu e momentul deciziilor. Sincer, nu mă gândesc încă la nicio ofertă”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, conform Fanatik.

Fotbalistul cu 25 de meciuri şi 2 goluri bifate sub tricolor mai este legat prin contract de clubul din Serie B până în vara anului 2025.

Marele obiectiv al lui Nedelcearu: EURO 2024

„Scopul meu în următoarele luni e să joc, să adun meciuri în picioare, astfel încât să prind lotul pentru Euro. Sigur că nu-mi garantează nimeni că voi fi selecţionat dacă reintru la club, dar vreau să fac tot ce depinde de mine spre a fi în grupul pentru Germania. Din acest motiv, e foarte important să găsim o echipă unde să joc, să capăt şanse reale de a mă reîntoarce la naţională”, a mai spus fundaşul, pentru sursa citată.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu, potrivit transfermarkt.com.
 

Afla mai multe despre: ionuţ nedelcearupalermoeuro 

viewscnt
Articole similare