Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă, atac dur la adresa lui Gigi Becali: „Hoţului de hoţi i-e frică!” + Cine speră să câştige titlul în Superligă

Ionuţ Negoiţă, atac dur la adresa lui Gigi Becali: „Hoţului de hoţi i-e frică!” + Cine speră să câştige titlul în Superligă

FCSB

Comentarii

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar de la Dinamo, a lansat mai multe atacuri la adresa lui Gigi Becali.

Gigi Becali, atacat de Ionuţ Negoiţă, fostul său rival din Superligă

Concret, omul de afaceri este convins că în fotbalul românesc se întâmplă mai multe lucruri controversate, motiv pentru care el a decis să nu se mai implice. În schimb, e sigur că Gigi Becali ştie multe dedesubturi din sistem şi că din această cauză vorbeşte deschis despre posibilitatea unor meciuri aranjate.

Recent, patronul de la FCSB a afirmat că nu şi-o doreşte pe Hermannstadt în play-off şi că meciul sibienilor cu Rapidul a părut a fi „omenie”. Ionuţ Negoiţă a venit acum cu o replică solidă, din exteriorul fenomenului.

„Hoţului de hoţi i-e frică! Şi cred că am spus tot! Ştie el de ce îi e teamă, nu le-am inventat eu.

Eu nici n-am rămas în fenomenul fotbal pentru că nu mă regăsesc în genul acesta de omenii. Cei care au rămas foarte multă vreme înseamnă că ştiu ei ce ştiu.

Eu sper să fie altcineva campioană. Să fie cine merită, dar de preferat să nu fie FCSB! Dacă ei vor merita şi vor fi cei mai buni până la capăt... Dar am mai văzut situaţii, e greu să duci până la capăt un anumit ritm”, a declarat Ionuţ Negoiţă, potrivit gsp.ro.

FCSB este lider în Superliga României după 28 de etape, reuşind să adune 61 de puncte. Pe locul doi sunt cei de la Rapid, cu 51 de puncte strânse în 28 de meciuri.

Afla mai multe despre: ionut negoitagigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare