Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă încă o susţine pe Dinamo! Ce legătură are cu clubul din "Ştefan cel Mare": "Substanţial! Da, de ce vă miră?"

Ionuţ Negoiţă încă o susţine pe Dinamo! Ce legătură are cu clubul din "Ştefan cel Mare": "Substanţial! Da, de ce vă miră?"
Comentarii

Ionuţ Negoiţă a fost înlocuit la Dinamo de Pablo Cortacero, dar fostul acţionar încă e legat de clubul din "Ştefan cel Mare". În ultima sa intervenţie, omul de afaceri a anunţat că vrea să se înscrie şi în DDB.

Legătura lui Ionuţ Negoiţă cu Dinamo

Noua conducere a lui Dinamo nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor. Spaniolii nu şi-au onorat promisiunile, iar Ionuţ Negoiţă a acceptat să susţină clubul: 

„Eu susţin încă Dinamo, substanţial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN Grand Hotel, cu magazinul, cu cantonamentul, susţin destul de multe chestii. Când se vor rezolva toate astea şi voi încasa ceva din restanţe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt paşi spre normalitate. Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E uşor să găseşti o ţintă în mişcare, unde să arunci cu săgeţi!

Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenţionaţi, dar nu puteam aştepta la nesfârşit până se hotărăsc. Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuţiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau!, că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai aşteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero", a declarat Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor

Fostul acţionat aşteaptă mutarea definitivă a clubului: "Cei din managementul actual au tot promis că vor găsi alt sediu, am sperat că vor pleca. N-o să meargă la nesfârşit cu chestia asta! M-am gândit că la ce probleme are Dinamo, dacă le-aş face şi eu una, gen să-i fac să plece de la RIN, nu ar fi omeneşte. Dar totul are o limită

Sunt multe persoane rău intenţionate care alimentează o dispută între mine şi suporteri. Bagă băţul prin gard! Să fie sănătoşi, eu nu voi reacţiona negativ. Băgătorii de seamă şi opinia publică va realiza, în cele din urmă, care este realitatea", a mai spus Negoiţă. 

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamoionut negoita dinamo 

viewscnt
Articole similare