You are here:

Ionuţ Radu, arătat cu degetul pentru situaţia în care a ajuns: "Una dintre cele mai mari greşeli. I-am spus! Acum e dificil"

Ionuţ Radu, arătat cu degetul pentru situaţia în care a ajuns: "Una dintre cele mai mari greşeli. I-am spus! Acum e dificil"

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (27 de ani), portarul lui Inter Milano şi fostul căpitan al echipei naţionalei de tineret a României, este arătat cu degetul pentru "una dintre ce mai mari greşeli" pe care le-a comis în carieră. Radu este rezerveă neutilizată la Inter în acest sezon.

Oscar Damiani, unul dintre agenţii lui Ionuţ Radu, a vorbit deschis despre situaţia în care a ajuns goalkeeperul cu care România U21 ajungea până în semifinalele EURO 2019. Impresarul a spus care a fost una dintre marile greşeli comise de Radu în privinţa carierei sale.

Palermo l-a vrut pe Andrei Radu, românul a spus "nu" şi se află într-un moment critic

Palermo, o echipă de tradiţie din fotbalul italian - aflată acum în Serie B -, l-a dorit pe Ionuţ Radu în trecutul nu foarte îndepărtat. Totuşi, românul a ales să spună "nu" ofertei şi să-şi continue cariera la Inter, ca rezervă, în aşteptarea unei alte oportunităţi.

Acum, însă, se află într-o situaţie complicată şi va trebui să aştepte până în perioada de mercato de iarnă în speranţa că va primi o ofertă care să-i "resusciteze" cariera. ”Trebuie să fiu sincer. L-am ajutat pe Radu de când era la Cremonese. A avut multe probleme în carieră, dar au fost şi greşelile lui.

Şi una dintre cele mai mari, aşa cum i-am spus şi lui, a fost că nu a vrut să meargă la Palermo în Serie B. A  fost o greşeală şi acum situaţia este dificilă, a spus Oscar Damiani, potrivit tuttomercatoweb.com.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Radu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ionut raduofertapalermogresealaoscar damianitransfer 

viewscnt
Articole similare