Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu nu duce lipsă de oferte! Portarul român este dorit cu insistenţă în Franţa

Ionuţ Radu nu duce lipsă de oferte! Portarul român este dorit cu insistenţă în Franţa
Comentarii

Cremonese a decis să nu mai conteze pe serviciile portarului român Ionuţ Radu, iar tricolorul îşi caută un alt angajament din această iarnă.

Ionuţ Radu nu duce lipsă de oferte! Portarul român este dorit cu insistenţă în Franţa

Ionuţ Radu (25 de ani) este ca şi plecat de la Cremonese în această iarnă. 

Jucătorul în vârstă de 25 a fost împrumutat de formaţia nou promovată, însă echipa a luat decizia să nu mai mizeze pe acesta, astfel că Ionuţ Radu se va întoarce la Inter. Având în vedere situaţia din trecut, când Radu nu îşi găsea locul în lotul lui Inter, agentul jucătorului a început să îi caute echipă!

Radu nu duce lipsă de oferte. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, portarul român este dorit cu insistenţă în Franţa. Pe lângă Saint Etienne, ultima clasată din Ligue 2, Radu este dorit şi de Reims, ocupanta locului 11 din Ligue 1.

  • 3,5 milioane de euro este cota de transfer a lui Ionuţ Radu. Contractul cu Inter îi expiră în iunie 2024

Ionuţ Radu a mai evoluat în Italia la Avellino, Genoa şi Parma. Radu a prins zece meciuri pentru cei de la Cremonese în acest sezon, în Serie A şi cupa Italiei, dintre care unul singur fără gol încasat.

Saint-Etienne trece printr-o perioadă ”neagră” a istoriei sale. Campioană a Franţei de 10 ori, echipa este ultima în Ligue 2 şi luptă din răsputeri pentru menţinerea în cel de-al doilea eşalon, în acest sezon.

De partea cealaltă, Reims - echipă cu şase titluri de campioană -  este pe locul 11 în Ligue 1, la doar patru puncte peste zona ”roşie”, unde se află Auxerre, Ajaccio, Strasbourg şi Angers.

Noi critici pentru Cristiano Ronaldo. Basarab Panduru, analiză dură, dar sinceră, despre starul lusitan: ”Cu ce o mai ajută pe Portugalia?” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare