Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu s-a hotărât. În ce ţară vrea să joace portarul român dacă se desparte de Inter. Cu cine au început deja negocierile

Ionuţ Radu s-a hotărât. În ce ţară vrea să joace portarul român dacă se desparte de Inter. Cu cine au început deja negocierile

Inter Milano

Comentarii

Portarul Ionuţ Radu ar vrea să rămână în Italia, a declarat Oscar Damiani Jr, unul dintre agenţii fotbalistului român, aflat sub contract până în 2024 cu Inter Milano.

Întrebat dacă există noutăţi referitoare la Radu, Damiani Jr a răspuns: "Nu, nimic, săptămâna viitoare va fi întâlnirea cu Inter".

De altfel, agentul a recunoscut şi discuţiile cu Cremonese, care este interesată de aducerea goalkeeperului român.

Întrebat dacă există piste în străinătate pentru Radu, Damiani a răspuns: "Poate în Franţa, să vedem. Băiatului i-ar plăcea, totuşi, să rămână în Italia".

Miercuri, Tutto MercatoWeb a scris că Radu va fi împrumutat de Inter în această vară, printre echipele interesate de serviciile jucătorului fiind şi Empoli.

Ionuţ Radu a greşit grav în meciul de campionat pierdut de Inter cu 2-1 la Bologna, la sfârşitul lui aprilie. Inter a încheiat pe locul 2 în Serie A, la 2 puncte în spatele marii rivale AC Milan.

Afla mai multe despre: ionut raduinter 

viewscnt
Articole similare