Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Vînă, nerăbdător să îmbrace tricoul Farului: ”Asta m-a făcut să vin aici. Am trăit cu sufletul la gură meciul cu FCSB”

Ionuţ Vînă, nerăbdător să îmbrace tricoul Farului: ”Asta m-a făcut să vin aici. Am trăit cu sufletul la gură meciul cu FCSB”

Farul Constanța

Comentarii

Ionuţ Vînă (28 de ani) a oferit prima reacţie după ce a semnat cu Farul Constanţa, campioana în exerciţiu a României.

Ionuţ Vînă este cel mai nou jucător achiziţionat de Farul Constanţa. Gică Hagi la readus pe mijlocaş sub comanda sa.

În ultimele două sezoane, Vînă a evoluat la Universitatea Craiova, dar nu a prins foarte mult timp de joc.

Ionuţ Vînă, nerăbdător să îmbrace tricoul Farului: ”Asta m-a făcut să vin aici. Am trăit cu sufletul la gură în faţa celor de la FCSB”

Acum, revenit sub comanda lui Gică Hagi, jucătorul speră să-şi relanseze cariera, pentru că la Constanţa se simte ca acasă. 

”Am petrecut 10 ani foarte frumoşi aici. Fiecare jucător care vine aici devine din ce în ce mai bun. Totul e făcut pentru jucători să performeze şi să progreseze. Am visat principiile pe care ni le-a implementat Gică Hagi. Le ştiu pe de rost, ştiu ce se întâmplă aici.

Cu siguranţă asta va cântări mult şi mă va ajuta mult mai mult şi mult mai bine să mă reintegrez în colectiv. Asta m-a făcut să vin aici, foamea de meciuri, de victorii, de fotbal, de trofee”, a declarat Vină, pentru site-ul Farului.

De asemenea, Ionuţ Vînă a subliniat că a ţinut cu Farul Constanţa în lupta la titlu din sezonul încheiat recent. 

”A făcut un an extraordinar. Am ţinut cu Farul de când au intrat în play-off. Am zis că 100% Farul va câştiga, mai ales în ultimul meci.

Am trăit cu sufletul la gură în faţa celor de la FCSB. Am fost suporterul Farului. Mi-a părut extrem de bine că a câştigat Farul. Am felicitat şi câţiva dintre colegi şi pe mister inclusiv. Au făcut un an extraordinar şi n-am ce să zic mai mult”, a încheiat mijlocaşul în vârstă de 28 de ani.

Afla mai multe despre: farul constantaionut vinafcsbgica hagi 

viewscnt
Articole similare