You are here:

Iordănescu, neimpresionat de FCSB. Reacţia fostului selecţioner după ultimele meciuri ale vicecampioanei

Iordănescu, neimpresionat de FCSB. Reacţia fostului selecţioner după ultimele meciuri ale vicecampioanei

Superliga

Comentarii

FCSB pare să fi depăşit startul slab de campionat, iar în ultimele trei partide a obţinut două victorii la scor (cu Rudar şi Poli Iaşi, 4-0) şi o remiză cu Hajduk, scor 0-0, în deplasare, care îi plasează pe elevii lui Nicolae Dică într-o poziţie foarte bună în vederea calificării.

Totuşi, prestaţiile lui Pintilii şi Compania nu îl conving încă pe fostul selecţioner Anghel Iordănescu, care spune că aşteptările trebuie să fie mult mai mari, ţinând cont de investiţiile făcute de Gigi Becali.

"Aşteptările sunt mult mai mari! Până la urmă e o echipă care a investit cel mai mult. O echipă de la care lumea aşteaptă enorm. Patronul echipei aşteaptă foarte mult! Eu totuşi cred că va fi echipa care se va lupat pentru titlul de campioană", a spus Anghel Iordănescu.

Iordănescu a vorbit şi despre una din ţintele FCSB în această vară: portughezul Carlos Fortes, care a impresionat în primele trei etape.

"Fortes mi-a lăsat o impresie foarte bună şi nu numai el. Am văzut 3-4 jucători la Mediaş şi sunt convins că în viitorul apropiat vor juca la echipele care se bat pentru titlu", a declarat Anghel Iordănescu.
 

Afla mai multe despre: iordanescufcsb,  

viewscnt
Articole similare