Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu va avea o misiune grea cu Gigi Becali! ”După cum îl ştiu, el e comandantul!”

Iordănescu va avea o misiune grea cu Gigi Becali! ”După cum îl ştiu, el e comandantul!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că nu se va mai implica la FCSB după ce Edi Iordănescu a fost adus pentru a redresa echipa.

Becali a hotărât să aducă un antrenor cu experienţă la FCSB şi l-a înlocuit pe Dinu Todoran la echipă. De asemenea, latifundiarul din Pipera i-a acceptat toate clauzele lui Edi Iordănescu si a promis că nu va mai interveni. Cu toate acestea, fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, nu îl crede pe patronul roş-albaştrilor. 

Dragomir consideră că lui Becali îi va fi greu să nu se implice. Mai mult decât atât, nici măcar clauzele contractuale nu îl vor putea opri. 

”După cum îl ştiu, el e comandantul!”

”(Reporter: Se retrage Gigi Becali?) Să dea Dumnezeu să fie aşa, dar eu nu cred. După cum îl ştiu pe Gigi, el e comandantul!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport. 

Dragomir a vorbit şi despre antrenorul CFR-ului, Mariuş Şumudică, iar acesta a spus că nu va fi demis de pe banca campioanei României. 

”Rămâne sigur pentru că are un contract beton. E pe primul loc în Liga 1, nu are ce să îi facă. Câştigă din Conference League mai mulţi bani decât din Europa League. Cred că sunt bucuroşi conducătorii de acolo, îi mai taie din nas lui Şumudică şi vor câştiga şi bani mai mulţi”, a spus fostul preşedinte al LPF.

Etapa viitoare, CFR se va înfrunta cu FCSB. Echipa lui Şumudică are victorii pe linie în campionat şi este cu 6 puncte peste FCSB. 

 

Afla mai multe despre: fcsb-iordănescu-becali-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare