Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irina Begu a decis să se retragă din echipa de Fed Cup a României. Care a fost motivul: ”Trebuie să-mi selectez mult mai bine turneele!”

Irina Begu a decis să se retragă din echipa de Fed Cup a României. Care a fost motivul: ”Trebuie să-mi selectez mult mai bine turneele!”

Tenis

Comentarii

Irina Begu, care ocupă locul 44 WTA, şi-a anunţat duminică retragerea din echipa de Billie Jean King Cup (fostă Fed Cup) a României.

Jucătoarea de tenis româncă a ajuns la 31 de ani şi a afirmat că problemele de sănătate şi-au spus cuvântul. De asemenea, ea a precizat că îşi va alege cu grijă turneele unde va concura în continuare. 

”Trebuie să-mi selectez mult mai bine turneele!”

”Am decis să mă retrag din echipa de Fed Cup. Această decizie am luat-o de ceva timp. Însă acum anunţ şi oficial. O spun cu părere de rău. Vreau să spun că sunt mândră de tot ceea ce am făcut. Au fost nişte ani extraordinari. Mă bucur că am putut să ajut echipa de Fed Cup.

Am înaintat în carieră. Trebuie să-mi selectez mult mai bine turneele. Aşa cum am spus-o de multe ori, problemele de sănătate pe care le-am întâmpinat anul trecut şi-au spus cuvântul şi încă îşi spun. Eu încerc să dau sută la sută atunci când mă duc la un turneu şi consider că acesta este un motiv important pentru mine.

Nu m-am gândit cand mă voi lăsa de tenis. Încă mă bucur de ceea ce fac. Sunt sănătoasă din punct de vedere fizic. Încerc să mai joc câţiva ani. Atunci când va veni momentul, vă voi anunţa”, a spus Irina Begu. 

Afla mai multe despre: tenis-begu-fed cup 

viewscnt
Articole similare