Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irina Begu s-a calificat în optimi la Parma Ladies Open

Irina Begu s-a calificat în optimi la Parma Ladies Open

Tenis

Comentarii

Irina Begu, locul 33 mondial şi a treia favorită, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Parma.

Begu a beneficiat în runda inaugurală de abandonul sportivei bulgare Viktoria Tomova, locul 93 mondial, la scorul de 7-5, 5-1, pentru sportiva din România Meciul a durat o oră şi 42 de minute. 

În optimi, Begu va evolua cu învingătoarea partidei dintre Gabriela Lee (România - locul 150 mondial) şi italianca Matilde Paoletti, locul 366 mondial. Premiul pentru prezenţa în optimi este de 3/065 euro şi 30 de puncte WTA.

Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy. Ce dorinţă a avut după ce a cucerit trofeul

Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy şi a tras concluziile după participarea la competiţia ce s-a ţinut la Bucureşti.

Irina Begu, locul 41 WTA şi favorită 2, a învins-o, duminică, pe sportiva din Ungaria Reka Luca Jani, locul 114 WTA, scor 6-3, 6-3, şi a câştigat prima ediţie a turneului WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy.

După ce a câştigat trofeul, Irina Begu (32 de ani) a afirmat că speră ca acest turneu să devină o tradiţie.

"A fost o săptămână extraordinară pentru mine şi mă bucur că am reuşit, după cinci ani de zile, să joc din nou acasă, la Bucureşti.

Aş vrea să o felicit pe Reka, bravo, ai avut un weekend minunat, felicitări pentru că ai intrat în top 100. Aş vrea să mulţumesc sponsorilor, este un turneu extraordinar, m-am simţit foarte bine acasă. Bravo, Cosmin, aţi ridicat standardele unui turneu de 125.

Sper ca acest turneu să devină o tradiţie şi să avem din nou acasă turnee şi mai mari. Noi cu siguranţă vom fi aici”, a declarat Begu, la ceremonia de premiere.

Afla mai multe despre: tenis-irina begu- parma ladies open 

viewscnt
Articole similare