Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irina Begu s-a calificat în turul trei al turneului de la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat în turul trei al turneului de la Roland Garros

Fotbal

Comentarii

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat miercuri în turul 3 la Roland Garros, după o victorie în două seturi în faţa italiencei Sara Errani, 6-3, 6-0.

Irina Begu (32 ani, 27 WTA), cap de serie numărul 27, cu un as şi şapte duble greşeli în acest meci, a obţinut victoria după o oră şi 13 minute în faţa unei jucătoare cu patru ani mai vârstnică, aflată pe locul 73 în ierarhia internaţională.

Irina Begu, prea puternică pentru Sara Errani

Irina Begu a început foarte bine şi a câştigat primele trei ghemuri, iar Sara Errani şi le-a adjudecat pe următoarele trei. Românca a avut apoi o serie de nouă ghemuri câştigate şi a obţinut un succes fără emoţii.

Românca este la a treia victorie consecutivă împotriva lui Errani, fostă finalistă la Roland Garros.

Următoarea adversară a Irinei Begu va fi jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 43 WTA. Românca a învins-o pe Muchova în această primăvară la Madrid (6-4, 7-5).

Begu este singura jucătoare din România care a trecut de primul tur pe tabloul principal de simplu la ediţia din acest an de la Paris.

Begu nu a depăşit niciodată optimile de finală în turneele de Mare Şlem. Ea a atins de două ori această fază la Roland Garros, în 2016 şi 2022.

Afla mai multe despre: irina beguroland garros 

viewscnt
Articole similare