Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui Nick Kyrgios după ce biletele la meciul demonstrativ cu Djokovic s-au vândut în 58 de minute: ”Wow, sunt nociv pentru sport! Wow, ce ruşine, o jenă naţională!”

Ironia lui Nick Kyrgios după ce biletele la meciul demonstrativ cu Djokovic s-au vândut în 58 de minute: ”Wow, sunt nociv pentru sport! Wow, ce ruşine, o jenă naţională!”

Tenis

Comentarii

Nick Kyrgios şi-a exprimat, ironic, satisfacţia faţă de faptul că biletele pentru meciul demonstrativ cu Novak Djokovic, de vineri, de la Melbourne, s-au epuizat în 58 de minute, informează BBC.

”Wow, sunt nociv pentru sport! Wow, ce ruşine, o jenă naţională!”

Controversatul australian îl va întâlni pe sârb într-o repetare a finalei de la Wimbledon de anul trecut,  într-un meci demonstrativ pe Rod Laver Arena, înainte de Australian Open.

”Wow, Nick Kyrgios este nociv pentru sport! Wow, ce ruşine, o jenă naţională!. Cum îndrăzneşte să vândă atâtea bilete, să umple o arenă? Ce aroganţă!”, a scris Kyrgios pe Twitter.

Biletele pentru meciul de pe terenul cu o capacitate de 14.820 au avut un preţ de 20 de dolari australieni.

Kyrgios este cunoscut pentru afirmaţiile "fără perdea", pentru comportamentul uneori necivilizat din teren, dar şi pentru talentul său uriaş.

Unele dintre comportamentele sale, cum ar fi scuipatul în direcţia unui fan la Wimbledon, au dus la amenzi, în timp ce alte episoade au fost privite ca schimburi pline de umor cu fanii.

Meciul împotriva lui Djokovic are loc în aceeaşi zi cu lansarea documentarului Netflix Break Point, în care Kyrgios vorbeşte despre o perioadă „haotică” a carierei sale.

”Viaţa mea a scăpat de sub control – am băut în fiecare noapte”, spune Kyrgios în documentar, care este o serie de 10 părţi ce se concentrează pe următoarea generaţie de jucători 

”Timp de patru, cinci ani din cariera mea, totul a fost atât de haotic. Nu mai am aşteptări în meciurile mele – vreau doar să fim pe teren, să mă distrez şi să scap de presiune şi să pot trăi o viaţă cât mai normală”, afirmă el.

Kyrgios şi Djokovic au avut o relaţie mai puţin cordială în trecut, dar o „bromance” a înflorit în perioada premergătoare finalei  de la Wimbledon vara trecută, pe care sârbul a câştigat-o în patru seturi.

În discursul său de victorie pe teren, Djokovic i-a spus lui Kyrgios: ”Nu m-am gândit niciodată că voi spune atât de multe lucruri frumoase despre tine! Bine, este oficial o "bromance".

Afla mai multe despre: nick kyrgios- djokovic-tenis 

viewscnt
Articole similare