Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Isco nu mai este dorit! O echipă din Serie A l-a refuzat: ”E un fotbalist foarte talentat, dar nu suntem interesaţi de el!”

Isco nu mai este dorit! O echipă din Serie A l-a refuzat: ”E un fotbalist foarte talentat, dar nu suntem interesaţi de el!”

La Liga

Comentarii

Isco, mijlocaşul ofensiv al lui Real Madrid, a ajuns la 29 de ani şi se află într-o situaţie dificilă.

Fotbalistul spaniol a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Real Madrid, iar o potenţială prelungire a contractului este puţin probabilă. Jucătorul spaniol poate negocia cu oricine, dar o echipă care l-ar fi putut transfera l-a refuzat deja. 

În presă au apărut informaţii despre un posibil transfer al lui în Spania sau Italia, dar echipa din Seria A a negat aceste speculaţii. Directorul Sportiv de la Fiorentina a vorbit despre posibilitatea ca Isco să ajungă la fostul club al lui Adrian Mutu. Oficial Fiorentinei a dezvăluit foarte clar că echipa lui nu este interesată de serviciile lui Isco. 

”Am auzit multe zvonuri legate de o venire a lui Isco la Fiorentina, dar nu ştim nici măcar care sunt agenţii lui. E un fotbalist foarte talentat, dar nu suntem interesaţi de el”, a spus Daniele Prade, conform Footballitalia.

Isco scapă de "coşmarul" de la Real Madrid. Agentul său l-a propus la o echipă importantă din LaLiga

Isco (29 de ani) joacă foarte puţin la Real Madrid, iar agentul său l-a propus unui alt club important din LaLiga. Mijlocaşul crescut la Malaga a fost propus la FC Sevilla.

S-a umplut paharul pentru Isco la Real Madrid. Carlo Ancelotti se bazează foarte puţin spre deloc pe el, iar mijlocaşul spaniol doreşte o schimbare de peisaj. Astfel, agentul său a început deja să lucreze la acest lucru, având în vedere că în ianuarie 2022 se va deschide perioada de mercato.

Site-ul fichajes.net scrie că agentul lui Isco l-a propus pe fotbalist la FC Sevilla, una dintre echipele importante din LaLiga. Andaluzii i-ar putea face loc lui Isco în lot, având doi jucători la final de contract, Oliver Torres şi Oscar Rodriguez.

Pentru a se transfera la Sevilla, Isco trebuie să renunţe la o parte bună din salariu. În acest moment, mijlocaşul câştigă şase milioane de euro pe sezon, iar la Sevilla cel mai mare salariu îl are Rakitic, de 3,5 milioane de euro pe an.

În acest sezon, Isco a jucat odar 177 de minute în şapte partide pentru Real Madrid, timp în care a marcat un gol.

Afla mai multe despre: spania-isco-real madrid 

viewscnt
Articole similare