You are here:

"Îşi dedică timpul doar pentru a ameninţa şi pentru a umili oamenii". Fotbalistul lui Boca Juniors, acuzat de violenţă domestică de iubită

"Îşi dedică timpul doar pentru a ameninţa şi pentru a umili oamenii". Fotbalistul lui Boca Juniors, acuzat de violenţă domestică de iubităgalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotbalistul lui Boca Juniors, Sebastián Villa (23 de ani), e acuzat de iubita sa, Daniela Cortés (23 de ani), de violenţă domestică. Tânăra a publicat mai multe imagini în care este rănită la nivelul feţei, acuzând că a fost bătută de atacantul columbian.

Cei doi columbieni sunt în mijlocul unui scandal uriaş în Argentina. Daniela Cortés apare în câteva imagini dure, cu sânge în jurul gurii, a mâinilor, dar şi pe spate. Sebastián Villa a replicat după apariţia imaginilor. Fotbalistul s-a apărat şi a susţinut că nu se află în locuinţa pe care cei doi o împart: "Nu înţeleg care sunt intenţiile din spatele acestor imagini", a susţinut jucătorul lui Boca Juniors. 

"Din păcate, trebuie să fac cunoscut acest lucru azi, pentru că nu mai suport. Am trăit timp de doi ani cu speranţa că se va schimba, după ce am primit multe lovituri, dar el nu s-a schimbat. Fac acest lucru, pentru că mi-e teamă şi pentru că acest om pe care-l vedeţi pe reţelele de socializare şi în presă e diferit. Este un abuzator şi mulţi oameni îmi sunt martori. Îşi dedică timpul doar pentru a ameninţa şi pentru a umili oamenii. Mă simt rău fiind într-o ţară străină pe care nu o cunosc şi fără familia mea. Mi-e frică să fug sau să călătoresc, pentru că mă gândesc că ceva rău mi se poate întâmpla. Acesta e Sebastian Villa, cel care tratează rău femeile, iar eu nu sunt singura. I-am cerut doar să mă ajute să călătoresc în ţara mea (n.r. - Columbia) pentru a fi alături de familia mea. Fiica mea e tot ce mai am acum. Nu mai pot îndura şi sunt frustrată. Familia mea nu ştie ce fel de om e", a dezvăluit Daniela Cortés.

GALERIE FOTO CU DANIELA CORTES ŞI SEBASTIAN VILLA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lamentablemente me toca hacer esto hoy,porque ya no aguanto más!! Fueron 2 años viviendo juntos de muchos sufrimientos en los cuales perdone y perdone golpes esperando un cambio de parte de él y nunca pasó! Hay amenazas y todo diciendo que me va a dañar la vida y la de mi familia llamando a personas malas que trabajan en mi Cuidad haciendo que sólo entre en desesperación al ver a mi familia en peligro,hago esto por miedo porque este hombre quien lo ve en redes o prensa como si fuera un hombre sabio y habla con madurez pero la realidad es otra.Un maltratador tanto físico como sicólogico , y mucha gente está de testigo! No entiendo una persona “profesional” como es capaz de hacer tanto daño y que porque tiene malas amistades solo se dedica amenazar y humillar,siento un dolor muy grande tener que estar en un país que no conozco y donde estoy sola sin Mi familia y no poder viajar y salir corriendo con miedo que pase algo con mi vida y la de mi familia. Este es el verdadero Sebastian villa ,el que maltrata mujeres,porque no he sido la única. Yo solo le pedí a él y a sus empresarios ayuda para poder viajar a mi país y estar con mi familia y mi hija es lo único que necesito en estos momentos,ya no aguanto más me siento frustrada ante esta situación. No tengo otra opción por el bienestar de toda mi familia por que el es capaz de hacer cualquier cosa no saben la clase de hombre que es...

O postare distribuită de Daniela Cortes M (@danicortesms) pe

Sebastián Villa a oferit răspunsul

Fotbalistul columbian al lui Boca Juniors a răspuns târziu în noapte acuzaţiilor făcute de partenera sa: "Vreau să clarific anumite aspecte. Nu sunt acasă şi nu înţeleg care sunt intenţiile din spatele acestor imagini. Începând e mâine voi clarifica această situaţie. O seară bună tuturor", a susţinut jucătorul de 23 de ani. 

Sebastian Villa este un internaţional columbian cu patru selecţii în naţională. De-a lungul carierei a mai jucat la Deportes Tolima, în ţara natală, iar în prezent e cotat la 5.5 milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

GALERIE FOTO CU DANIELA CORTES ŞI SEBASTIAN VILLA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sebastián villa 

viewscnt
Articole similare