Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Israel - România. Amical departe de frig

Israel - România. Amical departe de frig

Pariuri sportive

Comentarii

Israel - România. Naţionala României joacă un amical în care este favorită, însă faptul că a avut probleme ieri să părăsească ţara din cauza vremii s-ar putea să se simtă la câţiva jucători.

Israel - România

Israel nu a fost niciodată o naţională care să pună probleme adevărate unei formaţii care îţi doreşte o victorie, aşa că, în mod normal, acest meci ar trebui să o aibă favortă pe România, chiar dacă nici naţionala noastră nu se poate lăuda cu cele mai bune rezultate şi cel mai bun lot. Israelienii au reuşit să obţină o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate, restul de patru fiind pierdute fără lupte foarte stranse. Acum, Israel joacă primul meci amical după calificările pentru Mondialul din 2018, aşa că jucătorii s-ar putea să nu fie aşa de concentraţi.

Cele mai bune cote din fotbal sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

De partea cealaltă, România începe noul an încrezătoare, după ce la finalul campaniei trecute de calificare a avut câteva rezultate pozitive. Mai mult, a mai jucat şi două meciuri amicale la finalul anului, cu Turcia şi Olanda, primul dintre ele fiind câştigat cu 2-0, iar al doilea pierdut cu 0-3. Până începe Liga Naţiunilor, românii trebuie să găsească un lot perfect pentru această competiţie, deoarece prezenţa la EURO 2020 este obligatorie, mai ales că o parte dintre meciuri se vor juca la noi acasă.

Israel - România

Israel şi România s-au mai întâlnit de câteva ori în istorie, iar ultimele trei directe au fost câştigate de Israel. În 1999, 2008 şi 2010, de fiecare dată România a pierdut. Mai mult, nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol şi a primit în total cinci. Acum ne aşteptăm ca lucrurile să stea altfel, aşa că pariem pe o partidă în care vor înscrie ambele formaţii.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalisraelromânia 

viewscnt
Articole similare