You are here:

Istoria ar fi putut să fie alta! ”Am refuzat Real Madrid că să rămân la Chelsea!” Dezvăluirile incredibile ale lui Dan Petrescu după 25 de ani

Istoria ar fi putut să fie alta! ”Am refuzat Real Madrid că să rămân la Chelsea!” Dezvăluirile incredibile ale lui Dan Petrescu după 25 de ani

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni jucători români din istorie, iar antrenorul a dezvăluit că a refuzat Real Madrid.

Dan Petrescu a dezvăluit că a avut oferte de la Real Madrid şi Ajax, în timpul când evolua la Chelsea. Antrenorul, care în prezent este liber de contract, a recunoscut că iubea prea mult echipa britanică şi a preferat să rămână la Londra. 

Au fost şi oferte pe care dacă le acceptam, numele meu ar fi fost mai mare. Giovanni Becali ştie că am avut ofertă de la Real Madrid, era Capello antrenor, dar şi ofertă de la Ajax. Am preferat să rămân la Chelsea. Dacă plecam la Real Madrid cariera mea…

Iubeam prea mult Chelsea ca să regret!

Iubeam prea mult Chelsea ca să regret, eram în formă maximă la 29 de ani. Atunci a venit Giovanni cu oferta asta, a trebuit să mă gândesc şi-am ales să rămân la Chelsea”, a transmis Dan Petrescu, potrivit GSP.

Cariera fantastică a lui Dan Petrescu

Fostul fundaş român şi-a început cariera de fotbalist la Steaua, unde a jucat în perioada 1985 – 1991. Petrescu a ajuns apoi la Foggia unde a jucat până în 1993 şi a evoluat timp de un sezon şi pentru Genoa. După aventura din Italia, Dan Petrescu a ajuns în campionatul insular, la Sheffield Wednesday, unde a jucat între 1994 şi 1995.

În 1995, s-a transferat la echipa Chelsea Londra, unde a jucat timp de 5 ani, până în anul 2000. Ulterior, a ajuns la  Bradford City şi Southampton. Fostul antrenor de la CFR a agăţat ghetele în cui, în 2003, pe vremea când evolua pentru FC Naţional. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescu-chelsea-real madrid 

viewscnt
Articole similare