Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istoria fotbalului românesc se vinde pe un site de anunţuri! 3.350 de euro pe cel mai important trofeu al clubului

Istoria fotbalului românesc se vinde pe un site de anunţuri! 3.350 de euro pe cel mai important trofeu al clubului

Fotbal intern

Comentarii

Situaţia financiară a cluburilor din România i-au făcut pe cei care se ocupă de contabilitatea echipelor să recurcă la tot felul de metode pentru a mai face cât de cât rost de bani.

Oficialii din Bacău au luat o decizie incredibilă şi-au pus pe un site de anunţuri de la noi, un mesaj de vânzare al celui mai important trofeu obţinut de băcăuani.

Este vorba de Cupa Ligii pe care moldovenii au câştigat-o în 1998 în faţa celor de la Universitatea Cluj! "Vând CUPA LIGII originală, ediţia 1998, trofeu câştigat de FCM Bacău în urma finalei câştigate cu 3-2 în faţa echipei U Cluj. Cel mai important trofeu câştigat de fotbalul băcăuan", este anunţul postat pe siteul olx.ro şi care are puţin peste 400 de vizualizări. Preţul de vânzare al trofeului cucerit în urmă cu 18 ani este de 3.350 de euro!

CASETA MECIULUI JUCAT PE 28 MAI 1998

FCM BACĂU – UNIVERSITATEA CLUJ 3-2 (1-0, 2-2) d.prel.
Fl. Pavel (13, 95-pen), M. Ardeleanu (47) / Sălăgean (73), Truşcă (81)

Stadion: Rocar (Bucureşti). Spectatori: 800
Arbitri: Sorin Corpodean (Alba Iulia) – Ion Dumitrică, Ioan Constantinescu (ambii Craiova).

FCM Bacău:
Fl. Anton – Ov. Rotariu, Bolfă (Cr. Popovici, 81), R. Ciobanu, M. Ardeleanu, Fl. Ganea – Fl. Pavel, Trofin, Axinte – Fl. Petcu (Căpuşă, 46), Serea (Zlati, 73). Antrenor: Florin Halagian.

U Cluj: Mârne – Şandru, Zanc, Falub, F. Moldovan, Sărmăşan – Truşcă, Oncică, Dianu (Sălăgean, 72) – L. Mihai, M. Popescu. Antrenor: Cornel Ţălnar.

viewscnt
Articole similare