Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istoria se repetă la U Craiova 1948! Un alt jucător lipseşte nemotivat: ”Vom lua măsuri. Nu acceptăm un asemenea comportament!”

Istoria se repetă la U Craiova 1948! Un alt jucător lipseşte nemotivat: ”Vom lua măsuri. Nu acceptăm un asemenea comportament!”
Comentarii

Terell Ondaan, 28 de ani, nu s-a mai prezentat la programul echipei U Craiova 1948.

Istoria se repetă la U Craiova 1948! Un alt jucător lipseşte nemotivat: ”Vom lua măsuri. Nu acceptăm un asemenea comportament!”

Terell Ondaan, 28 de ani, nu s-a mai prezentat la programul echipei U Craiova 1948. Fotbalistul lipseşte nemotivat şi oficialii olteni sunt dezamăgiţi de atitudinea acestuia!

Robert Săceanu, 39 de ani, directorul sportiv al alb-albaştrilor a vorbit despre situaţia lui Terell Ondaan şi îl avertizează pe acesta.

„La început Ondaan a fost plecat la echipa naţională, dar ulterior nu a mai respectat programul echipei noastre şi nu s-a mai prezentat deloc la antrenamente. Nu a mai venit nici în cantonament cu noi, în Austria. El este un jucător aflat în continuare sub contract cu FC Universitatea, dar nu îşi mai respectă acest contract. Lipseşte nemotivat de la echipă, iar în urmă cu câteva zile ne-a contactat să ne spună că are nişte probleme medicale.

Însă, noi observam că el îşi postează pe reţelele de socializare, fără nicio reţinere, poze de prin cluburi cu prietenii. Noi avem un regulament intern foarte bine stabilit la echipă, iar Ondaan trebuie să îşi asume şi deciziile pe care clubul şi le rezervă să le ia împotriva sa, iar lucrurile în privinţa sa sunt sunt foarte clare. Un astfel de comportament nu îl permitem niciunui jucător şi este clar că vom lua măsuri”, a spus pentru ProSport, Robert Săceanu, directorul sportiv al alb-albaştrilor.

Oltenii a avut probleme şi săptămâna trecută. U Craiova 1948 a anunţat, vineri, că a sesizat FIFA cu privire la “comportamentul neregulamentar şi lipsit de fair-play” al clubului Kisvarda, din Ungaria,

La Kisvarda a fost prezentat fotbalistul Dominik Kovacic, deşi acesta are contract cu U Craiova 1948 până la 30 iunie 2024.

“Fundaşul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021”, a precizat gruparea olteană.

La U Craiova 1948, Kovacic a jucat 39 de meciuri, a marcat un gol şi a pasat decisiv de trei ori. 

El a venit în Oltenia în vara anului trecut, după ce a mai jucat la: NK Zagreb, Lugano, Sheriff Tiraspol, Sirogi Brijeg, NK Lokomotica şi Vejle.

Afla mai multe despre: u craiova 1948terell ondaan 

viewscnt
Articole similare