You are here:

"Istorie!". Florin Niţă, declaraţie plină de emoţie după calificarea României în optimi la EURO 2024

"Istorie!". Florin Niţă, declaraţie plină de emoţie după calificarea României în optimi la EURO 2024
Comentarii

Florin Niţă (37 de ani), portarul echipei naţionale a României, a reacţionat la finalul meciului Slovacia - România 1-1, care a asigurat calificarea tricolorilor în optimile de finală ale EURO 2024, braţ la braţ cu Slovacia.

Niţă s-a declarat "foarte fericit" şi a spus că "împreună facem istorie" pentru România. Portarul a avut câteva intervenţii salvatoare în meciul contra Slovacilor, care au dominat şi au avut mai multe şanse de a înscrie.

Calificarea României în optimi la EURO 2024, "istorie pentru România", crede Florin Niţă

Fotbalistul român a luat cuvântul la finalul partidei Slovenia - România 1-1 şi a rostit cuvinte frumoase după calificarea României în optimi, unde va da peste Olanda: „Suntem o echipă! Sunt foarte fericit. Am muncit împreună, toţi suntem egali, ne-am făcut treaba şi am reuşit această calificare.

Mă bucur că fac parte din această minunată echipă, împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă, sunt foarte fericit!

Fanii s-au ridicat la cel mai înalt nivel, mă bucur că ne-au susţinut din primul până în ultimul minut, le mulţumesc pentru tot efortul din această seară şi de la celelalte partide la care ne-au susţinut”, a spus Florin Niţă, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: florin nitaeuro 2024romaniacalificarereactie 

viewscnt
Articole similare