Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs a încheiat un sezon fantastic! Ce spune despre prezenţa la Campionatul Mondial: ”Mă simt onorat”

Istvan Kovacs a încheiat un sezon fantastic! Ce spune despre prezenţa la Campionatul Mondial: ”Mă simt onorat”
Comentarii

Istvan Kovacs a arbitrat finala Conference League dintre AS Roma şi Feyenoord, câştigată de italieni, scor 1-0.

Istvan Kovacs a încheiat un sezon fantastic! Ce spune despre prezenţa la Campionatul Mondial: ”Mă simt onorat”

Arbitrul finalei UEFA Conference League şi-a spus povestea în exclusivitate pentru frf.tv. Istvan Kovacs s-a declarat mândru că a reprezentat România la acest nivel. 

”Sunt fericit, mândru că am putut să reprezint România la acest nivel. M-am pregătit normal, ca pentru orice alt meci, nu am vrut să schimb nimic din pregătirea mea. Nu am niciun ritual. Ţin telefonul deschis, dar mă uit la mesaje doar după terminarea partidei.

Nu citesc presa, mă focusez doar pe ce am de făcut. A fost o finală disputată între două echipe bune. A fost un ritm bun de joc. După semifinala din Liga Campionilor (n.r. Manchester City - Real Madrid 4-3) am primit mai multă atenţie din partea presei internaţionale. Multe persoane au spus că mă urmăresc mai atent.

A fost un moment la Mioveni în care un copil mi-a cerut o poză. Pe lângă el au mai venit încă 30. Sper ca pe viitor să fie un exemplu, dar să ştie că meseria asta e una frumoasă. Mă simt mândru că am putut să le fac o zi fericită.”, a declarat Istvan Kovacs, pentru FRF TV.

”Nu o să schimb nimic din pregătirea mea şi o să mergem acolo să facem o figură frumoasă”

Ultimul central din România care a luat parte la o astfel de competiţie, Campionatul Mondial, a fost Ioan Igna, în 1986.

”Mă simt onorat să fiu la Campionatul Mondial, a fost un moment deosebit la care am visat de mic, reprezentând România după Ioan Igna, alături de Nicolae Rainea, pe care nu i-am putut vedea la TV. Faptul că eu am fost selectat, m-am simţit emoţionat, dar mândru că am ajuns la acest nivel.

Nu o să schimb nimic din pregătirea mea şi o să mergem acolo să facem o figură frumoasă. Tratez fiecare meci ca şi cum ar fi ultimul din cariera mea. Săptămânal citesc legile jocului. Îmi place istoria”, a mai precizat Istvan Kovacs.

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare