Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs a mărturisit tot după conflictul cu Săpunaru. ”Meciul a fost înregistrat. Am ascultat şi se aude conversaţia dintre mine şi el!”

Istvan Kovacs a mărturisit tot după conflictul cu Săpunaru. ”Meciul a fost înregistrat. Am ascultat şi se aude conversaţia dintre mine şi el!”

Superliga

Comentarii

Istvan Kovacs a recunoscut că discuţia dintre el şi Cristi Săpunaru a fost înregistrată.

FCSB şi Rapid s-au duelat în derby-ul etapei cu numărul 20 a Ligii 1, iar gazdele au avut câştig de cauză, 3-1. Partida a avut mai multe momente tensionate, iar unul din ele l-a avut în prim-plan şi pe Cristi Săpunaru. Pe imaginile de la stadion se poate vedea cum Cristi Săpunaru îl sfidează pe Istvan Kovacs, arbitrul partidei. După meci, fundaşul a fost aspru criticat în presă, fiind catalogat drept un "tip foarte agresiv".

Centralul a dezvăluit că are la el mereu o aparatură care înregistrează ce se petrece în timpul meciurilor pe care le arbitrează. De asemenea, el a recunoscut că unele dintre dovezi sunt la dispoziţia CCA şi FRF. 

Istvan Kovacs a mai recunoscut că a greşit în septembrie 2019, la meciul Universitatea Craiova – FCSB. La acel meci, arbitrul certificat VAR de către FIFA i-a spus lui Florinel Coman: ”Dispari.”

”Meciul a fost înregistrat. Am ascultat şi se aude conversaţia dintre mine şi el!”

”Am învăţat din aceste scandaluri şi mi-am propus să înregistrez fiecare partidă la care sunt delegat, ca să demonstrez tuturor că nu sunt eu băiatul cel rău, ci jucătorii care mă provoacă. Mi s-au pus cuvinte în gură, unele pe care nu le-am folosit şi asta m-a deranjat un pic. Pentru mine e suficient să mă creadă Comisia Centrală a Arbitrilor şi Federaţia Română de Fotbal, asta e cel mai important pentru mine.

Dacă CCA sau FRF vor să facă publice înregistrările, nu am nici o problemă. Aceste înregistrări sunt făcute şi la UEFA, la toate meciurile internaţionale. Nu e nimic împotriva legii. Meciul a fost înregistrat… nu doar cu Cristi Săpunaru, ci meciul. Am ascultat înregistrarea şi se aude conversaţia dintre mine şi dânsul. Probabil a existat şi o frustrare din partea jucătorului… s-a pierdut meciul după o intervenţie de a sa. Eu cu Cristian Săpunaru am avut întotdeauna o relaţie bună pe terenul de joc, este un lider adevărat şi nu m-am aşteptat din partea dânsului să spună acest lucru. Jucătorii speculează pentru că au fost antecedente.

Am greşit o dată, am recunoscut, mi-am cerut scuze (n.red. – se referă la faza cu Florinel Coman). Şi la FCSB – Dinamo m-au atacat din primele minute jucătorii că vezi ce faci, că mă duc la presă şi declar anumite chestii despre tine. Nu pot să stau câte cinci minute să le explic decizia luată, nu asta e recomandarea UEFA sau CCA. De 15 ani sunt arbitru, dacă până acum nu au reuşit să mă cunoască… îmi pare rău”, a declarat Istvan Kovacs, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: istvan kovacs-liga 1-săpunaru 

viewscnt
Articole similare